19 груд. 2022 13:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Місто
0

1049

0

Виконком затвердив нову вартість харчування у вінницьких дитсадках та школах - для пільгових категорій дітей

Виконком затвердив нову вартість харчування у вінницьких дитсадках та школах - для пільгових категорій дітей

З 1 січня 2023 року – нова вартість харчування у дитсадках та школах Вінницької громади


Виконком затвердив нову вартість харчування у вінницьких дитсадках та школах - для пільгових категорій дітей

Виконавчий комітет Вінницької міської ради з 1 січня 2023 року затвердив вартість нову вартість харчування для учнів з числа окремих категорій дітей, що навчаються в закладах загальної середньої освіти та для дітей, які є вихованцями закладів дошкільної освіти Вінницької міської територіальної громади.

Документи опубліковані на сайті Вінницької міської ради.

Вартість одноразового харчування учнів з числа окремих категорій дітей у школах становитиме 30 гривень. Перелік пільгових категорій:

  • Діти-сироти
  • Діти, позбавлені батьківського піклування
  • Діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах
  • Діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»
  • Діти із числа внутрішньо переміщених осіб
  • Діти, які мають статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів
  • Діти з числа осіб, визначених у статті 10 та 101 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»
  • Діти із сімей, у яких один із батьків є учасником бойових дій або інвалідом війни та захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

Вартість харчування в день дітей та учнів КЗ «Вінницька спеціальна школа для дітей з порушеннями інтелектуального розвитку»:

  • Діти, які утримуються в дошкільних групах, віком від 3 до 4 років – 38 грн
  • Діти, які утримуються в дошкільних групах, віком - від 4 до 6 (7) років – 52 грн
  • Учні 1-10 класів, віком від 6 (7) років і старші – 30 грн.

Вартість харчування у комунальних дитсадках Вінницької громади з 1 січня 2023 року:

Також установлено розмір плати батьків за харчування дітей в закладах дошкільної освіти, розташованих у м. Вінниці, та у КЗ «Вінницько-Хутірський заклад дошкільної освіти Вінницької міської ради» – 75% від вартості харчування в день.

Розмір плати батьків за харчування дітей в закладах дошкільної освіти, розташованих у селах Стадниця, Гавришівка, Малі Крушлинці, Писарівка, – 50% від вартості харчування в день.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info