18 січ. 2021 12:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

82

0

Виконком затвердив вартість харчування у школах Вінниці та приєднаних до міста територій

Виконком затвердив вартість харчування у школах Вінниці та приєднаних до міста територій

Затвердили нову вартість харчування в школах Вінницької громади


Виконком затвердив вартість харчування у школах Вінниці та приєднаних до міста територій

Виконавчий комітет Вінницької міської ради прийняв рішення Про встановлення вартості харчування учнів в закладах загальної середньої освіти, що належать до комунальної власності Вінницької міської територіальної громади з 1 січня 2021 року.

Вартість харчування для учнів з числа окремих категорій дітей, учнів 1-4 класів, що навчаються в школах, розташованих на території м. Вінниця (фінансується за рахунок коштів міського бюджету).

Учні з малозабезпечених сімей; діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; учні, батьки яких загинули в ході АТО/ООС; учні із сімей, у яких один із батьків є учасником бойових дій або інвалідом війни, брав безпосередню участь в АТО/ООС; діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах; учні із числа внутрішньо переміщених осіб та учнів, які мають статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів:

  • від 6 до 10 років – 10 грн
  • від 10 років і старші – 13 грн

Учні 1-4 класів – 7 грн (було 5 грн)

Вартість харчування для дітей та учнів, що навчаються і утримуються у комунальному закладі «Спеціальна загальноосвітня школа І-ІІ ступенів з дошкільним відділенням Вінницької міської ради» (фінансується за рахунок коштів міського бюджету).

Діти, які утримуються в дошкільних групах, віком від 3 до 6 (7) років – 40 грн (було 34 грн)

Учні 1-9 класів, віком від 6 (7) років і старші – 15 грн

Вартість харчування для дітей та учнів, що навчаються і утримуються у комунальному закладі «Деснянський навчально-виховний комплекс: початкова школа – заклад дошкільної освіти Вінницької міської ради» (фінансується за рахунок коштів міського бюджету).

Діти, які утримуються в дошкільних групах – 40 грн, батьківська плата складає 40%.

Учні 1-4 класів – 11 грн, батьки не доплачують за харчування.

Вартість харчування для дітей та учнів, що навчаються і утримуються у комунальних закладах загальної середньої освіти, розташованих у селах Вінницькі Хутори, Великі Крушлинці, Малі Крушлинці, Гавришівка, Стадниця, Писарівка, Щітки (фінансується за рахунок коштів міського бюджету).

Діти, які утримуються в дошкільних групах – 40 грн в тому числі батьківська плата - 40 % вартості харчування в день.

Учні 1-4 класів – 11 грн

Учні з малозабезпечених сімей; діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; учні, батьки яких загинули в ході АТО/ООС; учні із сімей, у яких один із батьків є учасником бойових дій або інвалідом війни, брав безпосередню участь в АТО/ООС; діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах; учні із числа внутрішньо переміщених осіб та учнів, які мають статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів – 11 грн.

Як повідомляла редакція Вінниця.info, 1 січня 2021 року також змінили вартість харчування у вінницьких дитсадках.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ілюстративна