28 січ. 2021 11:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

108

0

Визначили кандидатів на посади керівників 5 закладів охорони здоров’я Вінниччини

Визначили кандидатів на посади керівників 5 закладів охорони здоров’я Вінниччини

Відбулося засідання п’яти комісій з добору керівників комунальних закладів охорони здоров’я


Визначили кандидатів на посади керівників 5 закладів охорони здоров’я Вінниччини

28 січня у сесійній залі Вінницької обласної ради відбулося засідання п’яти комісій з добору керівників комунальних закладів охорони здоров’я.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної ради.

Конкурси на ці посади були оголошені обласною Радою 6 січня 2021 року. Подані претендентами документи конкурсна комісія перевірила на відповідність установленим вимогам. Секретар конкурсної комісії – депутат обласної Ради Ігор Грубеляс – відкривав конверти із документами та озвучував їхній перелік.

На усі посади подали документи по одній особі:

  • на посаду начальника Обласного бюро судово-медичної експертизи надійшли документи від Жука В‘ячеслава Васильовича;
  • на посаду керівника КНК «Вінницький обласний центр громадського здоров’я Вінницької обласної Ради» – від Мельника Олександра Васильовича (зараз виконує обов’язки керівника);
  • на керівника КНК «Северинівська лікарня відновного лікування Вінницької обласної Ради» – від Малащука Володимира Даниловича;
  • на посаду керівника КНП «Авторемонтна база закладів охорони здоров’я Вінницької обласної Ради» – від Вічковського Вадима В‘ячеславовича;
  • на посаду керівника КНП «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка Вінницької обласної Ради» – від Кучерук Софії Олегівни (зараз виконує обов’язки керівника).

Усі претенденти подали документи згідно із вимогами і після голосування членами комісії були допущені до участі у конкурсному доборі.

Конкурси, на яких претенденти презентуватимуть своє бачення щодо подальшого розвиту та діяльності закладів, відбудуться 4 лютого з 9.00 до 11.00 год.

Як повідомляла Вінниця.info, на початку січня у Вінницькій обласній раді оголосили конкурси на вакантні посади керівників закладів охорони здоров’я.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info