19 лют. 2020 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

49

0

Взяли під варту чоловіка, який вбив жителя Вінниці

Взяли під варту чоловіка, який вбив жителя Вінниці

Під час слідства,протягом 60 днів, підозрюваний перебуватиме під вартою.


Взяли під варту чоловіка, який вбив жителя Вінниці

Вінницький міський суд обрав запобіжний захід раніше судимому 25-річному чоловіку, який вбив жителя обласного центру. Під час слідства,протягом 60 днів, підозрюваний перебуватиме під вартою.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

Нагадаємо, що 17 лютого близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що у Вінниці в квартирі по вулиці Стельмаха вона виявила мертвим свого знайомого – господаря цієї квартири. Протягом кількох годин оперативники карного розшуку обласного главку спільно з колегами Вишенського відділення поліції у Тульчинському районі затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину.

Як розповів начальник управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрій Дамзін, на місці події було встановлено, що 59-річний вінничанин помер насильницькою смертю від численних тілесних ушкоджень, завданих тупим предметом. З квартири потерпілого зник пристрій для відстрілу гумових куль та мобільний телефон.

За словами заявниці, напередодні ввечері вона з потерпілим розпивала спиртні напоїв. Чоловік пішов у магазин, а повернувся з незнайомцем. Залишивши чоловіків на кухні, вона пішла спати. Прокинувшись вночі, побачила мертвим господаря квартири.

Наразі тривають слідчі дії.

Вінниця.info, фото - поліція