3 груд. 2010 12:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

41

0

Wikileaks воскрес

Wikileaks воскрес

Сайт Wikileaks, на якому публікувалися секретні документи Пентагона й Держдепартаменту США, переїхав в адресний простір Швейцарії


Wikileaks воскрес

Сайт Wikileaks, на якому публікувалися секретні документи Пентагона й Держдепартаменту США, переїхав в адресний простір Швейцарії.

Тепер він доступний за адресою: wikileaks.ch.

Інформацію про всі "дзеркала" Wikileaks можна знайти тут.

Раніше повідомлялося, що Wikileaks.org перестав працювати. Вранці у п'ятницю сайт був недоступний для користувачів.

У мікроблозі проекту на "Твіттері" повідомляється, що домен Wikileaks.org "убитий американським сервісом EveryDNS.net", який надає послуги DNS.

За заявою Wikileaks, підставою для цього стали нібито DDOS-атаки на сайт.

На сайті EveryDNS.net розміщене повідомлення, яке підтверджує, що сервіс надавав сайту DNS-адреси до 2 грудня і що зараз надання послуг сайту перерване відповідно до правил сервісу.

"Wikileaks.org став мішенню декількох DDOS-атак, які можуть завдати шкоди стабільності сервісу EveryDNS.net, що забезпечує доступ до більш ніж 500 тис. інших сайтів", - сказано в повідомленні.

Раніше компанія Amazon, сервери якої були домашніми для Wikileaks з початку поточного тижня, перестала надавати проекту хостинг.

Секретні документи Пентагона й Держдепартаменту США, розголошені у результаті витоку, публікувалися на сайті Wikileaks.org, однак архіви до моменту закриття не були викладені повністю.

 

Українська правда


0
0