10 серп. 2015 18:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

81

0

Як екс-нардеп з Вінниччини катався на чужому Lexus, бо мав депутатську «корочку»

Як екс-нардеп з Вінниччини катався на чужому Lexus, бо мав депутатську «корочку»

 Поліція зупинила Мельничука на чужій іномарці


Як екс-нардеп з Вінниччини катався на чужому Lexus, бо мав депутатську «корочку»

 10 серпня працівники поліції зупинили екс-нардепа з Вінниччини Сергія Мельничука, що рухався у столиці на чужій автівці. Колишній очільник «Айдару» не мав при собі ні водійського посвідчення, ні техпаспорту, а лише – посвідчення нардепа, яке, до речі, вже не дійсне. Виникає питання, чому воно досі «на руках» у Мельничука?

Про це прес-служба патрульної поліції України повідомила у «Фейсбук».

«Білий Lexus RX 350. Його ще називають «ерексус». Одна з машин, які найчастіше викрадають. Вчора був саме такий випадок - патрульні поліцейські 3-го батальйону отримали орієнтування саме на угон такої машини. Побачили - вирішили перевірити - сказали через гучномовець зупинитися на парковці Макдональдса.

Чомусь народний депутат України, Екс-командир «Айдару» Сергій Мельничук, який був за кермом, вважає, що йому як члену парламента можна керувати чужою автівкою зовсім БЕЗ посвідчення водія та техпаспорту, а тільки з посвідченням нардепа. Поліцейські склали протокол за ст.126 КУпАп. Не підписав. Відмова Мельничука це зробити була засвідчена. Добре, що власниця машини приїхала - а то б довелося евакуювати її білий «ерексус»», - йдеться у публікації.

Нагадаємо, що 3 червня Верховна рада проголосувала за надання згоди на зняття депутатської недоторканості з народного депутата С. Мельничука.

Як відомо, Сергій Мельничук родом з Вінниці, пройшов до верховної Ради по списку Радикальної партії Олега Ляшка, звідки вийшов зі скандалом.

ВИННИЦА.info