19 квіт. 2021 15:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

205

0

«Як крізь землю провалився». На Вінниччині другий тиждень шукають 24-річного Михайла

«Як крізь землю провалився». На Вінниччині другий тиждень шукають 24-річного Михайла

Шукають не лише у Вінниці, виїжджали в Бершадь


«Як крізь землю провалився». На Вінниччині другий тиждень шукають 24-річного Михайла

У Вінниці зник 24-річний Михайло Зубчук. Молодого чоловіка востаннє бачили на Тяжилові 10 квітня. На минулому тижні оперативники, кінологи та дільничні офіцери поліції прочісували лісопосадки, покинуті будівлі, прибережну зону озера в мікрорайоні Тяжилів та навколишні поля. Розшукові заходи станом на 19 квітня результату не дали.

Як повідомили Вінниця.info у відділі комунікацій поліції Вінницької області, шукають не лише у Вінниці, виїжджали в Бершадь.

«На вихідних надійшло повідомлення, що схожого хлопця бачили в Бершаді. Правоохоронці виїжджали на місце перевірили, але то був не Михайло. Розшукові заходи не припиняються з 10 квітня. Але останнє, де його бачили, це вночі на Тяжилові. Після того жодна камера відеонагляду його не фіксувала», - каже працівник відділу комунікації поліції Вадим Кобзар.

Надія Лукаш, мати зниклого Михайла, в коментарі «20 хвилин» сказала, що син не міг без попередження залишити її, чи дівчину з якою живе.

«Я збиралася в понеділок проходити черговий курс хіміотерапії, і Міша мав бути зі мною в лікарні. Він завжди мене підтримував і в усьому. Тому версії, типу що син «десь з дівчатами загуляв» я відхиляю. Тим більше в нього є дівчина Наталя, з якою він довгий час в стосунках. В мене немає ніякого передчуття, є тільки материнський біль і сподівання на краще.

Мати зниклого також розповідає, що Михайло був одягнений так, як на фото: в чорному светрі з яскравим листям. Особлива прикмета: на руці татуювання у вигляді абревіатури «BMW».

Нагадаємо, останній раз хлопця бачили в ніч з 10 на 11 квітня в мікрорайоні Тяжилів поблизу зупинки громадського транспорту «Мрія».

24-річний вінничанин Зубчук Михайло Михайлович має прикмети:

зріст 190 см, середньої тілобудови, темно-русе волосся. На момент зникнення був одягнений: темні джинси, темну куртку та чорні кросівки.

«Як крізь землю провалився». На Вінниччині другий тиждень шукають 24-річного Михайла

Усіх, кому щось відомо про місцеперебування Михайла Зубчука, або тих, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти у його пошуках, просимо звертатися до поліції за телефонами: 0432 59 43 59, 59 41 55, 097 946 13 77 або 102.

«Як крізь землю провалився». На Вінниччині другий тиждень шукають 24-річного Михайла - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info