22 черв. 2021 11:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

114

0

Як купити оригінальну косметику онлайн

Як купити оригінальну косметику онлайн

На Shafi ви знайдете духи та косметику


6755399484741286-3b81

Як купити дешеві оригінальні косметичні засоби? Сьогодні є багато способів зробити це. Є сайти косметичних компаній, таких як Mary Kay, Faberlic або Yves Rocher. Є спеціалізовані магазини декоративної косметики. Є магазини, які продають фірмові парфуми або версії відомих брендів за доступною ціною. І є ігровий майданчик для шафу.

Де найкраще робити покупки

Але сьогодні все більшої популярності набирають сайти інтернет-магазинів, де можна купити як нові речі, так і ті, які пропонують відвідувачі сайту. Це дає можливість придбати не тільки оригінальні предмети одягу, але і косметику, яка з тих чи інших причин не влаштовувала попереднього власника.

На Shafi ви знайдете духи та косметику, придбана в магазинах Dior або Chanel, дистриб'юторських компаніях Oryflame, Faberlic або Avon, а також косметика, придбана в зарубіжних або вітчизняних інтернет-магазинах.

Коли клієнти демонструють товари на Shaf, їм необхідно підтвердити свою покупку у надійних продавців. І якщо такого підтвердження немає, оголошення знімається з продажу. На відміну від сайтів типу "з рук в руки", які пропонують все, від шпильок до міні-тракторів, спеціалізовані інтернет-сайти демонструють тільки предмети і аксесуари, що представляють особливий інтерес для цільової аудиторії. В даному випадку це дівчата, які шукають оригінальні, цікаві і незвичайні предмети одягу і косметики, речі за доступними цінами.

68762797

Як організовано продаж

На відміну від більшості інтернет-магазинів, які роблять фотографії з офіційних каталогів в якості ілюстрацій, наші продавці демонструють фотографії пропонованих товарів, зроблені особисто. Ви можете порівняти фотографію одного і того ж продукту на офіційному сайті і фактичний зовнішній вигляд продукту.

Ви можете знайти товари, які нелегко знайти на офіційних сайтах виробників. Наприклад, ефективні ремувери для кутикули або інші рідкісні інструменти та їх набори. Кожен товар відображається в окремому оголошенні , навіть якщо кілька схожих товарів пропонуються з однієї і тієї ж партії.

На Shafі представлені бестселери світової косметичної індустрії, аксесуари і товари преміум-класу. Ключовими принципами є високі стандарти і висококласний сервіс.

Переваги покупок:

  • Можливість зв'язатися з продавцем безпосередньо
  • величезний асортимент
  • захист покупця.

Частіше заходьте на сторінки нашої онлайн-платформи, щоб не пропустити самі унікальні та цікаві пропозиції і першими дізнатися про надходження оригінальних і незвичайних продуктів.