21 лип. 2019 15:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

136

0

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото

21 липня в Україні проходять дочасні парламентські вибори. У Вінниці свої голоси прийшли віддати міський голова Сергій Моргунов та прем’єр-міністр України Володимир Гройсман


Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото

21 липня в Україні проходять дочасні парламентські вибори. У Вінниці свої голоси прийшли віддати міський голова Сергій Моргунов та прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Мер Вінниці прибув на свою дільницю, що у мікрорайоні Пирогово, разом зі своєю дружиною Наталею. Після того, як мер зробив свій вибір та кинув бюлетень до скриньки, зазначив, що вважає, що сьогодні від українців залежить, який буде новий парламент.

«Так як у нас відбувається з історичної точки зору, то досить тяжко прогнозувати, наскільки буде кращий новий парламент. Який буде парламент – залежить від самих українців, наскільки вони свідомо і серйозно будуть підходити до самого процесу виборів. В першу чергу це повинні бути люди слова, професіонали, які будуть якісно займатись конкретною законотворчою діяльністю, орієнтованою на розвиток держав», – каже Сергій Моргунов.

На питання журналістів, за що голосував мер, Сергій Моргунов відповів, що за продовження децентралізації.

«За кілька останніх років в державі відбувся ряд системних змін. Пройшло дуже мало часу для того, щоб ці зміни реально відчули в кожній сім’ї. Країна не стояла на місці всі ці роки. Зараз вона має набагато кращу позицію з точки зору стану економіки та впровадження реформ, ніж в 2014 році. Для представників органів місцевого самоврядування ключовою була реформа децентралізації. Вінничани вже змогли побачити, що за останні роки було багато зроблено у місті. Але на результат вплинули також робота команди, яка працює у Вінницькій міській раді, додаткові фінансові можливості та відповідальність перед громадою Вінниці», – зазначив міський голова.

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман разом зі своєю дружиною Оленою прибули до своєї дільниці, що знаходиться на території школи №10 – близько 13:00. Йдучи до приміщення, прем’єр вітався із виборцями. Жінки пліткували, як прем’єр стильно сьогодні виглядає.

Отримавши бюлетені, Володимир Борисович вперед пропустив дружину, щоб проголосувати. Вони одночасно кинули бюлетені до скриньок та пішли прокоментувати свій вибір журналістам, по дорозі фотографуючись із виборцями.

«Сьогодні дуже важливий день новітньої історії країни та нашої держави в цілому. Я розумію, що у людей є багато надій, і дуже важливо, щоб кожні вибори приносили надії, які потім реалізуються, і люди отримають, зрештою, те, за що вони голосували. Тому я зробив абсолютно надійний вибір за майбутнє і успіх України.

Для кожної людини дуже важливо розуміти, що від кожного з нас залежить, яким буде завтра. Сьогодні у нас 21 липня, а 22-го є багато викликів та завдань, і треба бути здатними їх вирішувати і наближати нас до спільного успіху», - сказав Володимир Гройсман.

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото - фото 2

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото - фото 3

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото - фото 4

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото - фото 5

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото - фото 6

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото - фото 7

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото - фото 8

Як міський голова Моргунов та прем’єр-міністр Гройсман голосували у Вінниці. Фото - фото 9

Вінниця.info