28 груд. 2021 14:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

127

0

Як мріяти так, щоб мрії здійснювалися?

Як мріяти так, щоб мрії здійснювалися?

Компанія «INSIDE» знає, як загадувати матеріальні бажання так, щоб вони справджувалися. Даємо дієву інструкцію.


Як мріяти так, щоб мрії здійснювалися?

«Хочу нову кухню в 2021 році», - блискуче бажання, гідне, щоб загадати під бій курантів! Ви цього року ох як багато працювали! Може, пора змістити акценти? З дитинства багатьох учили, що не можна загадувати матеріальне. Та невже? Ми знаємо, як загадувати матеріальні бажання так, щоб вони справджувалися. Даємо дієву інструкцію.

Загадайте не дім, а щастя в красивому домі, який буде місцем відпочинку, затишку і натхнення. Загадайте не нову кухню, а щемливі радісні моменти в сімейному оточенні на новій кухні. Загадайте не автомобіль, а відчуття цілковитої свободи, незалежності й мобільності, яке проживатимете за кермом власної червоної тойоти.

Як мріяти так, щоб мрії здійснювалися?

Бажання висловлюємо не хмарно, а конкретизуємо. Сформулювати, наприклад, можна так:

«Хочу нову красиву кухню, на якій багато світла і простору. Я вмикаю музику, дістаю улюблені спеції й чаклую. Радію, що усе під рукою. Тішуся від дотику до теплих бархатистих поверхонь, за якими легко доглядати. Кухня мені так подобається, що я не втрималася й купила кілька домашніх костюмів в тон».

Як мріяти так, щоб мрії здійснювалися? - фото 2

Потім уявляємо момент, коли мрія здійснюється. Зафіксуйте свої відчуття при цьому, можна «для надійності» записати. Далі описуємо весь перелік страхів, пов’язаних зі здійсненням цієї мрії. Її вигляд з часом може набриднути. Доведеться більше часу витрачати на прибирання. Все швидко зламається. Інтер’єр, який ви обрали і вклали в реалізацію ресурси, скоро вийде з моди і тому подібне. Потім увесь чорний список знищуємо. Геть з очей і з душі.

Коли ми пишемо список бажань, тоді встановлюємо пріоритети й напрямки руху. Ми підсвідомо біжимо, йдемо, повземо чи дивимося в напрямку їх здійснення. Маленькими кроками фантастична ідея перетворюється в нашу життєву реальність.

Як мріяти так, щоб мрії здійснювалися? - фото 3

В останні тижні року з усіх боків підсумки. На роботі звіти й підганяння «хвостів». Мимовільно у грудні підсумовуємо свій трудовий, професійний, сімейний, особистий рік. А, може, варто таки піддатися хвилі і намітити нові вектори, щоб почати новий рік з новою ціллю для себе та своєї прекрасної сім‘ї?

Як мріяти так, щоб мрії здійснювалися? - фото 4

Якщо для вас працює молитва, афірмація, медитація, тоді чому ні? Якщо працює метод написати на аркуші, спалили і випити келих шампанського в новорічну ніч, тоді чому ні? Якщо працює карта бажань з візуалізаціями, вирізаними з журналу, то чому ні? Щоб бажання здійснювалися, у це потрібно повірити.

Отож найближчих вихідних зваріть глінтвейн, виділіть час і нумо мріяти разом! Нехай добрі мрії стають планами і цілями. А реалізувати ваші меблеві бажання доможемо ми!

Як мріяти так, щоб мрії здійснювалися? - фото 5

Тел\вайбер: 097 954 1662 менеджер Антоніна

Фейсбук: https:// facebook.com/Inside.org.ua

Інстаграм: @inside.org.ua.

Сайт: www.inside.org.ua