23 лип. 2018 15:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

176

0

Як обрати міжкімнатні двері, які прикрасять квартиру й зроблять її затишною

Як обрати міжкімнатні двері, які прикрасять квартиру й зроблять її затишною

 Як обрати міжкімнатні двері, які прикрасять квартиру й зроблять її затишною 


Як обрати міжкімнатні двері, які прикрасять квартиру й зроблять її затишною

 Що може бути простіше, ніж купити міжкімнатні двері у Львові? Насправді, це не так уже й легко. Неправильно обрані двері не тільки зіпсують дизайнерський ремонт приміщення, але й будуть дуже незручними в користуванні. Тож, як зробити дійсно правильний вибір, читайте далі.

Якщо потрібні двері міжкімнатні, Львів радить купувати у Центрі дверей

В асортименті Центру представлено чимало варіантів міжкімнатних дверей. Орні — це ті, що відкриваються у праву або в ліву сторону, вперед або назад. Така система є найбільш простою. Єдина умова — для вільного відкриття потрібен незайнятий меблями чи іншими предметами інтер’єру простір.

Випускають кілька різновидів орних міжкімнатних дверей:

  • хитні — відкриваються назовні або всередину кімнати завдяки роликовому механізму. Розраховані на дверні отвори, ширина яких не більша за 900 мм;

  • розсувні — коли стулка переміщується паралельно стіні. Їхні недоліки: закривають стіну, біля них не можна поставити який-небудь предмет інтер’єру чи повісити картину;

  • складні — це дві секції, які рухаються в одному напрямі й утворюють конструкцію ширми. Їх також використовують для зонування кімнати;

  • касетні — при відкритті ховаються у стіну, за отвір, а не вздовж стіни. Монтаж дуже простий та в експлуатації вони менш надійні.

Орні міжкімнатні двері у Львові можна придбати з однією або із двома стулками. 1-стулкові — вважаються стандартними. У середину внутрішнього блоку встановлюється коробка, а саме полотно кріпиться на дві або три петлі. Оскільки в цьому випадку конструкція коробки передбачає щільне прилягання, то ці моделі відкриваються лише в одну сторону.

2-стулкові — варіант для великих отворів, зонування (для відділення місця відпочинку або об’єднання кількох зон), оформлення ніші, гардеробної або вбудованої шафи.

Якщо отвір нестандартний, доцільно замовити виготовлення напівстулкової або полуторної моделі. Полуторні міжкімнатні двері у Львові використовують для широких коридорів. Уздовж глухого простінка ставлять меблі чи вішають картини. Відкриваючись, стулка лягає на стіну, займаючи мінімум місця.

У залежності від сторони відкривання усі міжкімнатні двері можуть бути:

  • правими — відкриваються «на себе» й навіси розміщені справа;

  • лівими — із внутрішнім відкриттям, навіси знаходяться зліва.   

Із якого матеріалу краще купувати двері у Львові?

Найбільшою популярністю у Львові користуються дерев’яні міжкімнатні двері, їх виготовляють із різних порід дерев:

  • листяних (клена, дуба, бука);

  • хвойних (сосни).

Також виробляють комбіновані моделі: основа із сосни, яку потім обклеюють шпоном із елітних порід дерева.

Користуються попитом ламіновані двері на основі алюмінію або ПВХ-профілю. Вони не запалюються і не накопичують вологу.

Полотно дверей може бути із глухою, суцільною поверхнею або зі скляними вставками — прозорими, матовими або різного кольору, на кшталт вітражу. Вони можуть бути різного розміру, але зазвичай невеликої площі.

Які купувати міжкімнатні двері — вирішувати вам. Якщо у вас з’явилися запитання або ви хочете підібрати й замовити двері у Львові саме для вашого інтер’єру, звертайтеся до Центру дверей, де запропонують дуже багато різних варіантів.