30 квіт. 2021 15:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

103

0

Як обрати підгузки для малюків: гід для молодих батьків

Як обрати підгузки для малюків: гід для молодих батьків

В інтернет-магазині Panama ви можете купити будь-які підгузки для вашого немовляти за привабливою ціною та безкоштовною доставкою Україною


Як обрати підгузки для малюків: гід для молодих батьків

Підгузки – важливий сучасний засіб у догляді за малюком. Виробники пропонують великий вибір продукції для немовлят для різного віку та статі. Нижче ми розповімо про те, хто і як винайшов памперси, з чого вони складаються, як правильно їх обирати, та коли варто обрати багаторазові варіанти.

Структура одноразових підгузків приблизно однакова. Вони мають три шари:

  • Внутрішній складається з матеріалу, що швидко вбирає вологу.
  • Зовнішній вироблений з непромокального матеріалу, та оберігає від протікань.
  • Між ними розташовується абсорбент.

Склад кожного шару – різний, залежно від виробника та цінової категорії підгузка. Наприклад, у недорогих памперсів для зовнішнього шару використовують поліетилен. Але якщо шкіра малюка дуже чутлива, йому потрібні підгузки з шаром, що «дихає». Такі вироби коштують дорожче: для них використовується мікропористий матеріал, який не пропускає вологу, але добре пропускає повітря. Це зменшує ймовірність попрілостей на шкірі.

Середній шар може містити целюлозний або гелевий абсорбент. Останній не лише вбирає в рази більше вологи, але і не віддає її назад навіть при натисканні. Цей матеріал не повинен зміщуватися, збиватися докупи. Навіть після використання він повинен залишатися рівномірно розподіленим. Внутрішній шар підгузків м'який і виконується з нетканого матеріалу. У деяких виробів на нього може бути нанесений крем, що захищає шкіру дитини від вологи та попрілостей.

Щоб обрати марку та вид підгузкіів, потрібно враховувати потреби малюка та пріоритети батьків. У кожної сім’ї – свої вимоги: бюджет, здоров'я малюка, турбота про планету, ідеальна посадка на тілі дитини та інше. Не потрібно купувати багато, якщо вас щось не влаштовує. Також не треба купувати вироби до народження дитини: краще це зробити після, коли дізнаєтесь вагу малюка. Пам’ятайте, що деякі торгові марки мають власну систему розмірів.

Поглинання – важливий показник будь-якого памперса. Від нього залежить, скільки рідини вміщує виріб, як сеча та кал розподіляються по поверхні, і як довго шкіра немовляти контактує з вологою. Якщо памперс погано поглинає випорожнення, це призводить до висипів.

Деякі марки пропонують памперси з регулятором вологості, який змінює колір, коли підгузок наповнюється. Так батьки розуміють, що його пора змінювати. В інтернет-магазині Panama ви можете купити будь-які підгузки для вашого немовляти за привабливою ціною та безкоштовною доставкою Україною за цим лінком https://panama.ua/ua/categorys/76313/.

Чому деякі батьки використовують багаторазові підгузки

Зараз важко зрозуміти, навіщо деякі батьки переходять на багаторазові памперси. Але в цьому є раціональне зерно.

  • Вони трохи дорожчі, але у довгостроковій перспективі витрати на підгузки зменшуються.
  • В них точно немає барвників.
  • Такі памперси ідеальні для того, щоб привчити малюка до горщика. Річ у тім, що так дитина швидше зрозуміє, що вона мокра.
  • Ви створюватимете менше життя. Щомісяця батьки відправляють на звалище від 240 до 360 підгузків на одну дитину.