1 лип. 2022 15:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

409

0

Як оформити вітрину магазину одягу

Як оформити вітрину магазину одягу

Які рішення у дизайні вітрин найкраще використати.


Вітрина ‒ це “обличчя” магазину та водночас його візитна картка. Саме за видом та змістом вітрини покупець приймає рішення про відвідування магазину. Особливо важливим є зовнішній вигляд вітрин для магазинів одягу, адже одяг вибирають, ґрунтуючись на першому враженні, і саме фасад магазину багато в чому визначає це враження.

Професійним оформленням вітрин в Одесі займається компанія “Фабрика реклами” https://www.fr-od.com.ua/uslugi/oformlenie-vitrin/. За порадами їх фахівців розглянемо, які рішення у дизайні вітрин найкраще використати.

Як оформити вітрину магазину одягу

Як можна оформити вітрину магазину одягу?

Є кілька варіантів оформлення вітрини бутіку:

  1. Оформлення товарної вітрини. Це досить поширений варіант і дуже ефективний, незважаючи на свою простоту. Суть такої вітрини полягає у гарному виставленні найкращих товарів на подіуми, підставки та манекени. Така проста тактика добре привертає увагу покупців.
  2. Акційна вітрина. Розпродажі та акції особливо добре приваблюють клієнтів, тому розміщення такої інформації на вітрині працює ефективно.
  3. Декоративна або тематична вітрина. Це найкреативніший вид оформлення, для якого використовуються різні матеріали та варіанти освітлення, створюючи унікальний стиль вашого магазину одягу. З використанням незвичайного дизайну та яскравих композицій створюються вітрини, повз які складно пройти повз.

У виготовленні таких конструкцій використовуються різні технології, наприклад, поклейка плівки з печаткою. Це недорогий та універсальний варіант, але підходить далеко не для всіх магазинів. Проте на плівці можна надрукувати будь-які зображення у високій якості, поєднуючи цю технологію з іншими можливостями.

Також використовується друк із контурною підрізкою. Таке рішення добре поєднується з іншими аспектами оформлення вітрин, тому що дозволяє прикрасити лише певні фрагменти конструкції, ефективно виділяючи товари.

Як оформити вітрину магазину одягу - фото 2

Основні правила оформлення вітрин бутіків

Насамперед вітрина має бути оформлена з урахуванням цільової аудиторії: статусу покупця, його віку та переваг у одязі. Виставляти варто лише товари з нових колекцій та трендові моделі. Фон вітрини при цьому не повинен зливатися з квітами товарів, що виставляються.

Гарним рішенням буде тематичне оформлення – це підкреслить унікальний стиль бренду та приверне більше уваги.

Найважливіший елемент для вітрин магазинів одягу – освітлення. Хороше освітлення підкреслить найкращі сторони товарів, тоді як погано підібране світло робить магазин непомітним, а одяг на вітрині менш привабливим. Колірна температура на рівні денного світла найкраще підкреслює текстуру тканин та деталі одягу. Рекомендується вибирати світильники з великим коефіцієнтом кольору, щоб досягти кращого ефекту.

При цьому важливо не допускати поширених помилок: відсутність оновлень протягом року, виставляння неактуальних товарів або перенасичення вітрини продукцією.


Зробити вітрину магазину одягу ефективним і помітним допоможе “Фабрика реклами”. Звернутися до спеціалістів компанії можна за номерами телефонів: (048) 798-21-11, (048) 702-21-11 або за адресою компанії в Одесі: Богдана Хмельницького, 24. Добросовісний сервіс гарантований кожному клієнту.