21 верес. 2022 11:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

842

0

Як поставити ставку на бокс – головні особливості ставок на бокс

Як поставити ставку на бокс – головні особливості ставок на бокс

Основні виді ставок на бокс, як поставити ставку на бокс. Головні особливості ставок на бокс. Деякі рекомендації для тих хто бажає зробити ставки на бокс.


Як поставити ставку на бокс – головні рекомендації для гравців

Бокс входить до п'ятірки найпопулярніших для ставок видів спорту. Тому питання як поставити ставку на бокс цікавить багатьох. Спробуємо краще розібратися з тим, які види ставок на бокс існують і що необхідно враховувати, щоб підвищити ймовірність виграшу.

Основні види ставок на бокс

Наступні типи ставок на бокс користуються найбільшим інтересом серед беттерів:

  • Результат. Найбільш проста ставка на переможця того чи іншого боксерського поєдинку. Простіше кажучи, гравець намагається передбачити хто саме переможе. Слід зважати на те, що переважна більшість боксерських поєдинків закінчуються перемогою одного з двох боксерів, але також бувають і нічийні результати.
  • Тотал раундів. Максимальна кількість раундів у професійному боксерському поєдинку 12. Однак, далеко не завжди боксери б'ються усі 12 раундів. Нерідко бій закінчується значно раніше, особливо якщо серед учасників є нокаутери. Ставка тотал раундів це ставка на те, скільки раундів триватиме бій.
  • Спосіб закінчення бою. Є кілька різних варіантів закінчення боксерського поєдинку: нокаут одного з бійців, виграш за очками, дискваліфікація одного з боксерів та інші.
  • Боксери професіонали за рік проводять всього 2-3 поєдинки. Тому, щоб підвищити ймовірність виграшу своєї ставки, обов'язково проаналізуйте форму спортсменів та історію їхніх попередніх боїв.
  • Якщо відомий боксер зустрічається з маловідомим, то зазвичай коефіцієнти на перемогу фаворита дуже занижені. Це зв’язано з тим, що дуже багато беттерів хочуть поставити на фаворита.
  • Багато боксерів мають потужний нокаутуючий удар, тому часто боксерські поєдинки закінчуються достроково не продовжившись 12 раундів.
  • Багато букмекерських контор дозволяють робити ставки тільки на перемогу одного з боксерів. Досить обмежена кількість букмекерів дозволяє ставити інші типи ставок на бокс.
  • Краще не робити ставок на фаворита, якщо ви нічого не знаєте про його суперника і не можете знайти про нього жодної інформації.
  • Обов'язково оцінюйте стан здоров'я спортсменів. Якщо боксер нещодавно мав травму або інші проблеми, то його шанси зазвичай знижуються.
  • Якщо боксер проводить перший бій після переходу до більш важкої вагової категорії, то краще не робити ставок на його перемогу.
  • Щоб оцінити ймовірність того, що бій закінчиться достроково, зверніть увагу на відсоток нокаутів у обох боксерів за результатами попередніх поєдинків.
  • Якщо ви ставите на рейтинговий бій, обов'язково зверніть увагу на які позиціях у рейтингу знаходяться боксери. Нерідко ця інформація об'єктивно демонструє силу бійців.
  • Щоб краще розуміти в якій формі боксери подивіться їх останні поєдинки.

Це найпоширеніші типи ставок на бокс. Також існують і деякі інші, наприклад, на те, хто завоює той чи інший титул, на кількість ударів та інші статистичні дані.

Особливості ставок на бокс

Щоб поставити ставку на бокс і виграти, необхідно враховувати безліч факторів. Ось основні особливості ставок на бокс:

Врахування цих особливостей може допомогти багатьом бетторам, які роблять ставки на бокс.

Деякі рекомендації щодо ставок на бокс

Наступні рекомендації можуть бути корисні бажаючим укласти парі на боксерські поєдинки:

Дотримуючись цих рекомендацій та системи ставок, ви зможете підвищити ймовірність того, що зроблена вами ставка принесе вам виграш.

Також важливо правильно обрати букмекерську контору для ставок на бокс. Крім загальних критеріїв (наявність ліцензії, коефіцієнти, лінія, методи оплати, бонуси, служба технічної підтримки, мобільна версія) особливо варто звернути увагу на те, яку лінію та розпис букмекер пропонує саме для боксу.