27 листоп. 2018 15:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

58

0

Як працюватиме аеропорт «Вінниця» під час воєнного стану

Як працюватиме аеропорт «Вінниця» під час воєнного стану

 Авіаційне сполучення здійснюється в штатному режимі, без обмежень.


Як працюватиме аеропорт «Вінниця» під час воєнного стану

 Керівництво аеропорту «Вінниця» зробило офіційну заяву щодо роботи летовища під час воєнного стану. Наголошують – авіаційне сполучення здійснюється в штатному режимі, без обмежень.

«У понеділок, 26 листопада Верховна Рада України затвердила Указ Президента України № 391/2018 «Про введення воєнного стану в Україні».

Воєнний стан вводиться в областях, що розташовані на кордоні з Російською Федерацією, Молдовою, а також на узбережжі Чорного та Азовського морів. Зокрема, дія документу розповсюджується на Вінницьку, Луганську, Миколаївську, Одеську, Сумську, Харківську, Чернігівську, Донецьку, Запорізьку, Херсонську області та внутрішні води України Азово-Керченської акваторії.

Наразі затверджений документ не накладає жодних обмежень щодо економічної діяльності на всій території України. Відповідно, авіаційне сполучення до/з та всередині України здійснюється у штатному режимі й без жодних обмежень», - зазначено в заяві. 

Раніше ми писали, що Верховна Рада ввела в 10 областях України воєнний стан. Серед них – Вінницька.

У Винницькій області визначено 6 медичних закладiв, які за потреби надаватимуть необхідну спеціалізовану та високоспеціалізовану медичну допомогу захисникам у зв’язку iз запровадженням воєнного стану. У цих закладах всi цивiльнi отримуватимуть лiкування без змiн.

Департамент соціального захисту Вінницької міської ради повідомив, що в умовах воєнного стану органи соціального захисту працюватимуть у штатному режимі та забезпечуватимуть безперебійне надання послуг населенню.

Мобілізації на Вінниччині не оголошують.

Голова Вінницької ОДА Валерій Коровій пояснив, які заходи передбачені в області, що зміниться для людей і чи варто купувати долари.

Вінниця.info