16 лип. 2021 10:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

114

0

Як швидко та без зайвого клопоту оформити автоцивілку в Україн

Як швидко та без зайвого клопоту оформити автоцивілку в Україн

Як оформити електронний поліс


Період пандемії — складний етап в житті українців, але саме зараз з’являються нові можливості, які дозволяють швидко вирішувати формальні питання без зайвого клопоту та численних контактів з людьми. Наприклад, сьогодні водії масово укладають договори автоцивілки через інтернет. Вони не збирають папери, не стоять у чергах та не гають час даремно. До цього спонукають українців спеціалісти Моторного бюро України, відзначаючи безпечність та зручність послуг. Страховий поліс автоцивільної відповідальності компанії надсилають на вказану електронну пошту клієнту одразу після оформлення.

Як швидко та без зайвого клопоту оформити автоцивілку в Україн

Наявність автоцивілки — не примха, а необхідність

Зазначений поліс має бути у кожного водія, до того ж — до початку експлуатації транспортного засобу. Електронна автоцивілка нічим не відрізняється від паперового аналогу, їх сила — однакова, але перша зручніша в оформленні. В цьому переконалися тисячі клієнтів компанії «Арсенал Страхування», яка надає послуги дистанційно.

Порада: краще купити поліс перед реєстрацією авто. По закону це треба зробити не пізніше 10 дня від дати придбання транспортного засобу.

Що дає автоцивілка? Вона покриває матеріальну відповідальність винуватця аварії за збитки, що були заподіяні третім особам. Наприклад, страхова компанія оплачує ремонт авто та лікування водія, постраждалого під час дорожньо-транспортної пригоди, але не компенсує витрати людини, яка придбала поліс. Що це означає? Ви не отримаєте гроші на ремонт авто, коли визнана ваша вина. У випадках, коли вашу машину пошкодив інший водій, лагодити її буде страхова компанія винуватця ДТП. Якщо кожна сторона неприємної ситуації порушила правила дорожнього руху, то обидві фірми виплачують компенсацію.

Як оформити електронний поліс

Автоцивілка після дистанційної подачі документів та замовлення послуги прийде на вашу вказану поштову скриньку, для цього необхідно зробити наступне:

  1. Зайти на сайт страхової компанії «Арсенал» та заповнити відповідну онлайн-форму (є членом МТСБУ).
  2. Отримати лист-підтвердження щодо оформлення договору.
  3. Переконатися у його дії на сайті Моторного бюро.

Тепер про документи, які необхідно надати спеціалістам «Арсенал». Досить насдіслати фото чи скановані оригінали паспорту громадянина України або водійського посвідчення, а також ІНПП. Все дуже просто та доступно для всіх!

Як швидко та без зайвого клопоту оформити автоцивілку в Україн - фото 2

До того ж на сайті страхової компанії «Арсенал» є спеціальна форма для розрахунку вартості автоцивілки. Скористайтеся нею та дізнайтеся суму. Оберіть тип транспортного засобу (мото, авто, вантажівка, автобус, причіп), вкажіть параметри двигуна, місце реєстрації та відмітьте «Пільговик», якщо це вас стосується. Страхова сума за договором становить 130 000 гривень за пошкодження майна та 260 тисяч — за збитки, нанесені потерпілим (на кожну особу). Дізнатися більше про послугу та автоцивілку можна у спеціалістів «Арсенал», звертайтеся та оцініть якісний сервіс.