23 черв. 2014 16:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

98

0

Як Татусяк і його команда ПРУться до влади

Як Татусяк і його команда ПРУться до влади

Створена з екс-регіоналами Партія розвитку України збирається на парламентські вибори


Як Татусяк і його команда ПРУться до влади

В суботу, 21 червня, в Києві відбувся з’їзд Партії розвитку України (ПРУ), в якому взяли участь більше тисячі делегатів з усіх областей України.

Головою Національного комітету Партії розвитку України обрано депутата і екс-представника президента Януковича у парламенті Юрія Мірошниченка. Виконавчий комітет партії очолив екс-заступник адміністрації президента Януковича Сергій Ларін. Заступниками голови Нацкомітету стали колишній голова Одеської ОДА Микола Скорик та позафракційна депутат Ірина Горіна. Не обійшовся з’їзд партії і без колишніх «регіоналів» Вінниччини. Екс-голова Вінницької облради Сергій Татусяк та його молода команда теж відвідали позачерговий з’їзд партії. Більше того, Татусяка на з’їзді нової партії, яка утворюється на уламках Партії регіонів обрали заступником голови партії.

Під час виступу на з’їзді Мірошниченко заявив, що Партія розвитку України пройде до ВР на позачергових виборах та утворить потужну фракцію. Отож натяк на повернення колишніх регіоналів до влади суспільство почуло.

«Ми переможемо. І будемо брати участь не лише у парламентських, а й у місцевих виборах. Ми створимо потужну фракцію у ВР. Я вірю, що ця фракція може стати стрижнем нової парламентської більшості, нової коаліції», - заявив Мірошниченко, цитує Інтерфакс-Україна.

На презентацію Партії розвитку України, представляли Вінницю у Києві, крім самого Татусяка, приїхала ще й дочка - Тетяна Татусяк, її чоловік Олександр Капітан і звичайно ж «молода команда», яка завжди з Сергієм Пилиповичем: Олексій Гаврилов, Андрій Кавунець Руслан Джабраїлов, Федір Павлов.

Тож можна робити висновок, що вінницькі екс-регіонали збираються «переродитись» і вже з новою силою виборювати крісла у владі. Тим більше що Сергій Татусяк має гарний досвід як пристосовуватись до ситуації.

Можливо вінничани забули - учитель фізкультури за першою освітою Сергій Татусяк будував політичну кар’єру у незалежній Україні з Народною демократичною партією Пустовойтенка, потім перейшов до Единого центру, яку тоді створив керівник Адміністрації Президента Віктора Ющенка Віктор Балога, згодом, коли Янукович став Президентом, вступив до Партії Регіонів, а тепер нові горизонти...

У всіх партійних «поневіряннях» С. Татусяк мав свою команду, багатьох з них «пропхали» в депутати Вінницької облради, дехто очолює громадські організації. Єдине засмучує, що усі політпроекти, де "ступала нога" Татусяка, дуже швидко "здувались" та із тріском провалювались.

Виступаючи перед колишніми соратниками по Партії регіонів Сергій Татусяк заявив, що успіх Партії розвитку України залежить від кадрового потенціалу, тому закликає усіх небайдужих українців долучитися до створення політсили:

"За 23 роки ми не спромоглися створити оптимальну модель влади та зробити так, щоб був баланс між судовою, виконавчою, законодавчою владою та людьми на місцях. Ми повинні знайти цей баланс. Для цього ми готові не на словах, а на ділі залучити молодь, залучити людей ідейних та ініціативних. Наш успіх залежить від того, наскільки ми будемо мобільні, від того, який у нас буде контакт між партійцями і громадою. Якщо ми подолаємо кризу в головах українців, перспектива за нами", - казав зі сцени екс-голова Вінницької облради.

Щоправда з’їзд відвідали не всі хто приїхав з Сергієм Пилиповичем. За «інсайдерською» інформацією, зять Татусяка - Олександр Капітан пішов на концерт «Океан Ельзи». Напевно, там цікавіше...

Як Татусяк і його команда ПРУться до влади
 
Як Татусяк і його команда ПРУться до влади - фото 2

Як Татусяк і його команда ПРУться до влади - фото 3

Як Татусяк і його команда ПРУться до влади - фото 4

ВИННИЦА.info


0
0