31 груд. 2021 09:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

115

0

Як у Вінниці працюватимуть «Прозорі офіси» під час новорічно-різдвяних свят

Як у Вінниці працюватимуть «Прозорі офіси» під час новорічно-різдвяних свят

Графік роботи.


Як у Вінниці працюватимуть «Прозорі офіси» під час новорічно-різдвяних свят


У Вінницькій міській раді повідомили, як працюватимуть «Прозорі офіси» в період свят.

Як зазначають на сайті міськради, з 1 по 3 січня в центрах надання адмінпослуг – вихідні дні, 4 та 5 січня «Прозорі офіси» працюватимуть за звичним графіком – з 8:00 до 17:00. 6 січня ЦНАПи працюватимуть до 16:00. З 7 по 10 січня – також вихідні. Прийом здійснюватимуть за попереднім записом.

Відповідно до рекомендацій, зазначених у Постановах Кабінету Міністрів України №211 та №392 (зі змінами), для запобігання поширенню коронавірусу у Вінницькій міській територіальній громаді для працівників виконавчих органів міської ради від літа на годину змістили графік роботи.

Прийом громадян адміністраторами Центру надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» та його територіальними відділеннями проводиться з 9:00 до 17:00 без обідньої перерви.

«Ми нагадуємо вінничанам, що для отримання консультації та для попереднього запису потрібно зателефонувати у кол-центр Прозорого офісу за номером 65-50-50. Також вінничани можуть отримувати інформацію через сторінку у мережі Фейсбук. Окрім цього, на сьогодні чимало послуг можна замовити онлайн через «Персональний кабінет», що на офіційному сайті міської ради», – каже директор департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

В онлайн-режимі надаються наступні послуги: оформлення ФОП і ТОВ, допомога при народженні дитини, будівельні послуги. Також онлайн можна отримати архівні довідки; документи, пов’язані з земельними, містобудівними та архітектурними питаннями (наприклад, витяг з плану зонування, надання обмежень на використання садибної земельної ділянки, довідка про присвоєння назви проїзду в садовому товаристві) та інші. Через «Персональний кабінет» можна замовити довідку про невідвідування дитячого дошкільного закладу, направлення в дошкільні навчальні заклади (групи) компенсуючого типу тощо. Загалом – 38 онлайн-послуг.

Також відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», статті 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», скасовано особистий прийом громадян керівництвом міської ради та керівниками виконавчих органів міськради до завершення на території України дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України. Надсилати свої звернення вінничани можуть онлайн через офіційний сайт Вінницької міської ради.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – з сайту міськради