17 лют. 2015 15:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Економіка
0

90

0

Як вінничанам отримати пільговий кредит на котел

Як вінничанам отримати пільговий кредит на котел

 Вінничани обирають необхідний твердопаливний котел, банк компенсує частину суми.


Як вінничанам отримати пільговий кредит на котел

68 жителів Вінницької області скористалися державною програмою кредитування на придбання твердопаливних котлів. Загальна сума кредитування склала майже 700 тисяч гривень.

 Такі цифри назвала представник «Ощадбанку» Олена Яблочнікова.

Вона запевнила, що система отримання необхідної суми надзвичайно легка і нескладна. Має мінімальні строки виконання і мінімальний пакет документів.

«Потенційний клієнт має вибрати котел (не газовий), який йому підходить. Отримати в магазині рахунок-фактуру. Не має різниці, де знаходиться цей магазин: у місті, райцентрі чи взагалі в Інтернеті. З цим документом потрібно прийти в установу банку. Мати паспорт і його ксерокопію, ідентифікаційний номер, документ, що підтверджує наявність нерухомості або когось із членів сім’ї. Обов’язково надати довідку про доходи за останні 6 місяців.

Отримавши всі документи, в «Ощадбанку» розрахують оптимальну суму кредиту. Мінімальна сума кредиту 1 тисяча гривень, максимальна – 30 тисяч гривень. Перший внесок – 10% річних. Відсоткова ставка – 25% річних. Кінцевий термін кредитування – 36 місяців», - зазначила вона.

Яблочнікова також наголосила, що станом на сьогодні, це найвигідніші умови кредитування для того, щоб люди могли забезпечити у своїх оселях тепло і затишок. Програма передбачає відшкодування клієнтам частини кредиту, залежно від суми. З жовтня програмою скористались 1777 українців.

ВИННИЦА.info