16 жовт. 2014 12:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

50

0

Як вінничанам вберегти врожай від мишей

Як вінничанам вберегти врожай від мишей

 ТОВ «Профдезінекція» виготовляє спеціальну приманку для знищення пацюків і мишей на основі крупи


Як вінничанам вберегти врожай від мишей

 Прийшла осінь, період збору врожаю та заготівель на зиму, і в цей період господарі зіткнулись з проблемою нашестя гризунів. Саме зараз миші і щурі активно запасаються на зиму, шукають теплих приміщень з харчами та псують ретельно вирощений людьми врожай. Від гризунів страждають які власники заміських ділянок, гаражів, квартир багатоповерхівок, так і власники виробничих приміщень, магазинів, складів і сільгосппідприємств.

Раніше боротьба з гризунами велася виключно за допомогою пасток і капканів. Капкани ефективні в місцях незначного скупчення шкідників, але такий спосіб трудомісткий і малоприємний.

Вінницьке підприємство ТОВ «Профдезінекція» виготовляє спеціальну приманку для знищення пацюків і мишей на основі крупи. Засіб має отруйну дію навіть на так званих «стійких» до препаратів мишей і пацюків. Гризуни гинуть протягом 5 – 7 днів як правило на відкритих територіях. Приманку можна використовувати в побуті, на підприємствах та на відкритих територіях населених міст.

Щоб ефективно використати ядоприманку, її розкладають в укриттях на шматках картону або в паперові куль очки з розрахунку 10 грам на одну мишу. Бажано використовувати закриті ємності, які доступні тільки для гризунів і розкладати їх на відстані 2 – 15 метрів. Щоб не отруїтись препаратом, фахівці радять проводити роботи в гумових перчатках.

 Як вінничанам вберегти врожай від мишей

Послугу по знищенню гризунів можливо замовити в «Профдезінфекції». Спеціалісти виїжджають на місце, де водяться миші чи щурі, аналізують ситуацію, та приймають рішення яким методом та якими препаратами найефективніше боротися з гризунами.

Як вінничанам вберегти врожай від мишей - фото 2 

Довідка.

ТОВ «Профдезінфекція» створено на базі госпрозрахункового відділення Вінницької міської санепідемстанції, підприємство має всі необхідні документи для виконання робіт з дератизації, дезінфекції та необхідну матеріальну базу. Підприємство надає послуги із знищення тарганів, комарів, комах і гризунів у будинках, квартирах, офісах, магазинах, ресторанах. Також проводить комплексну обробку елеваторів, зерносховищ, складів. На підприємстві можна купити препарати для боротьби з комахами, гризунами, тарганами.

ВИННИЦА.info


0
0