6 серп. 2014 10:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

57

0

Як вінницькі БЮТівці допомагають Путіну боротися із незалежністю України

Як вінницькі БЮТівці допомагають Путіну боротися із незалежністю України

 Вінниччина, стає для “Батьківщини” тим “полігоном”, на якому вони випробовуватимуть всі брудні технології


Як вінницькі БЮТівці допомагають Путіну боротися із незалежністю України

 Попри всі оптимістичні заяви міністра оборони та українських силовиків, що АТО завершиться уже найближчим часом, маємо готуватися до довготривалої боротьби.

І справа не у тім, що Путін не припиняє постачати Сході країни найманцями та новітнім озброєнням, а тому, що у глибокому тилу діє купка зрадників, для яких жага до влади вище інтересів нашої держави. І ось чому.

6 серпня в центральному апараті партії “Батьківщина” відбудеться прес-конференція під приголомшливою назвою: “Поплічники Януковича повертаються у владу. Приклад однією області”. Учасники: Керівник Вінницької обласної організації партії «Батьківщина» Людмила Щербаківська, заступник Голови Вінницької обласної ради Наталія Солейко, Голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, Голова Могилів-Подільської районної ради Володимир Сірант, громадський активіст, керівник районної партійної організації міста Вінниці (хоча у Вінниці вже 4 роки, як немає поділу на райони) Януарій Шостак.

З одного боку, назва дивна, і дає привід для висновків, що у нинішній владі достатньо “поплічників Януковича”. Але хто це заявляє? Двоє голів районних рад, заступник голови обласної ради, керівник обласної організації “Батьківщини” – ще вчора – заступник губернатора Вінниччини. Якщо все це – не влада, то незрозуміло – хто ж є владою взагалі.

Проте це – відволікаючий маневр. Увагу слід зосередити на іншому – другій частині прес-конференції, яка анонсує продемонструвати “приклад однієї області”. Чому саме Вінниччину обрана у якості “мішені” для “батьківщинської” опіки?

Та тому, що це регіон, який стабільно підтримував Петра Порошенка, у тому числі й на президентських виборах. Це – та область, на кадри якої він завжди мав змогу спертися.

Самим фактом цієї “конференції” “Батьківщина” кидає виклик Президентові, звинувачує його у тому, що прихильники Юлії Тимошенко не отримали всі до одної посади у виконавчій владі (хоча чому вони на них претендують – незрозуміло).

Тож Вінниччина, стає для “Батьківщини” тим “полігоном”, на якому вони випробовуватимуть всі брудні технології, щоб розхитати ситуацію та посіяти у думках людей спочатку – сумнів, а там видно буде.

З одного боку – звичайний приклад політичної боротьби, тим більше напередодні виборів. З іншого – безпідставна критика Верховного Головнокомандуючого під час бойових дій.

Розуміє це “Батьківщина”? Авжеж, але від свого відступатися не буде.

Уже почалися провокації у південних районах області, коли невідомі підбурюють “солдатських матерів” зривати мобілізаційні плани (а пан Сірант дуже добре знає – хто це і навіщо коїть). Уже вплутався у чергову аферу із погрожуванням профспілковим діячам Шостак, який “прославився” на всю країну своєю істерикою під час представлення Володимиром Гройсманом нового губернатора Вінниччини. Уже починає каламутити в обласній раді ні на що інше не здатне її керівництво, яке й сесію нормально зорганізувати не вміє.

Водночас, коли багато наших земляків кинули усі свої зусилля, щоб оснастити наших воїнів на Сході усім необхідним, вінницькі БЮТівці основні зусилля кинули на боротьбу із Порошенком-Гройсманом. та під виглядом допомоги на АТО активно збирають кошти, щоб викупити з в’язниці затриманого на вимаганні Вадима Кудіярова, При чому жодного вантажу із допомогою військовим на Сході від вінницьких біло-сердечних за три місяці війни на сході ще ніхто не бачив. Як то кажуть БЮТівський батальйон "Невидимка" вдало бореться із сепаратистським батальйоном "Привид".

Що ж, “Батьківщина” буде діяти за принципом – “чим гірше – тим краще”. Але краще – то для “Батьківщини”, а гірше – для України.

ВИННИЦА.info


0
0