26 трав. 2021 17:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

64

0

Як вибрати електричний клепальник?

Як вибрати електричний клепальник?

Щоб клепальник виправдав очікування, а його використання було максимально ефективним, при покупці інструменту потрібно вивчити його основні характеристики


Монтаж великої кількості заклепок стає стомлюючим навіть для досвідчених майстрів. Полегшити виконання роботи допоможе клепальник - простий у використанні інструмент, що дозволяє заощадити час і сили.

Критерії вибору інструменту

Щоб клепальник виправдав очікування, а його використання було максимально ефективним, при покупці інструменту потрібно вивчити його основні характеристики. Купити клепальник допоможуть наступні критерії:

  • діаметр заклепок - кожна модель розрахована на роботу з кріпленнями певних розмірів. Про це потрібно пам'ятати, адже якщо інструмент не буде відповідати діаметру заклепок, використовувати його не вийде;
  • сила витягування - для роботи в побуті підійдуть моделі, у яких цей показник дорівнює 2500-3000 Н. Для професійної експлуатації краще купити клепальник з силою витягування не менше 6500 Н;
  • потужність двигуна - від цього параметра залежать здатності інструменту. Чим вище потужність, тим більше навантаження зможе витримувати клепальник.

C:\3.jpg

Не менш важливий фактор - форма рукоятки. Вона повинна бути ергономічною, добре «сидіти» в руці, інакше використовувати інструмент буде незручно.

Переваги клепальника Time-Proof 500

Охочі купити клепальник можуть вибрати будь-яку з сотень представлених на ринку моделей, проте саме Time-Proof TAC 500 часто стає ідеальним варіантом для роботи в побуті і на великому будівельному об'єкті. Це легко пояснюється оптимальними технічними характеристиками моделі:

  • діаметр використовуваних заклепок- від 3,2 до 5 мм;
  • робочий крок при монтажі - 22-23 мм;
  • сила витягування інструменту - 8000 Н.

C:\1.jpg

Модель Time-Proof 500 призначена для роботи з заклепками зі сталі, неіржавіючої сталі та алюмінію. Це дозволяє використовувати її при установці більшості кріплень.

Особливості моделі Time-Proof 500

Від багатьох аналогів модель TAC 500 відрізняється масою конструктивних особливостей. Купити клепальник бренду Time-Proof варто за цілою низкою причин:

  • вбудована система автоматичного викидання стержня;
  • можливість роботи з різними заклепками;
  • поясний гачок дозволяє закріпити інструмент на ремені;
  • живлення від мережі дозволяє працювати, не роблячи перерв на зарядку акумулятора.

C:\2.jpg

Ергономічна форма і невелика вага дають можливість працювати з інструментом годинами, не відчуваючи втоми рук.

Електричний клепальник в Сімакс Україна

Щоб купити надійний клепальник, краще звертатися до перевірених постачальників. Компанія Сімакс Україна пропонує сучасний будівельний інструмент - модель Time Proof 500 з доставкою в будь-який регіон України.

Сімакс Україна поставляє тільки брендове обладнання в повній заводській комплектації і з гарантією від виробника. Перед відправкою клієнтам інструменти проходять ретельну перевірку, щоб покупці могли приступити до роботи відразу ж після отримання.