21 жовт. 2019 13:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

111

0

Як вибрати правильний журнальний стіл

Як вибрати правильний журнальний стіл

Купити журнальний столик, не дивлячись на його назву, можна не тільки для читання журналів, але й для придання приміщенню особливого стилю.


Меблі в інтер'єрі — це один з важливих атрибутів, що впливає на практичність і красу. Сьогодні ринок цих продуктів перенасичений виробниками, що не завжди дозволяє вибрати якісні вироби. Купити журнальний столик, не дивлячись на його назву, можна не тільки для читання журналів, але й для придання приміщенню особливого стилю.

Як вибрати правильний журнальний стіл

Як бути з матеріалами

Журнальні столики прекрасно вписуються в будь-який інтер'єр, а також доповнюють його функціональність. Виготовляють їх з різних матеріалів, серед яких можна виділити кілька основних:

  1. Похідні від деревини. Сюди можна віднести все, від шпону, до ДСП. Журнальні столики з цих матеріалів є одними з найдешевших. Але при цьому вони можуть прослужити досить довго і мати дуже привабливий дизайн.
  2. Натуральне дерево. Меблі з нього є найдорожчими та найвишуканішими. Матеріал є класичним, через те, що з нього виготовляють безліч подібних конструкцій для дому. Для додання столикам оригінальності, вони можуть доповнюватися різьбленням або іншими декоративними елементами.
  3. Метал. Застосовують столики з нього для оформлення офісів та створення сучасного стилю в помешканні.
  4. Скло, камінь. Ці матеріали є супутніми та можуть доповнювати раніше розглянуті.

Як вибрати правильний журнальний стіл - фото 2

Слід розуміти, що різні виробники можуть використовувати поєднання тих чи інших матеріалів різної якості, тому, обираючи столик, варто віддавати перевагу досвідченим брендам.

Класифікація столиків

Журнальні столики можна розділити на кілька видів:

  1. Вічна класика. Основним їх призначенням є читання газет або журналів. Для цього вони доповнюються спеціальними відсіками, де можна розміщувати друковані видання.
  2. Столики, що встановлюють біля ліжка. Форма стільниці змінюється в залежності від бажання замовника. Поличка для журналів тут розташовується безпосередньо під основною стільницею.
  3. Міні-стіл. Ці меблі використовують не тільки для читання і розміщення газет, а також як поверхня для розміщення закусок, чаю, кави тощо.
  4. Декоративні столи. Конструкції відрізняються вишуканим дизайном. Виготовляють його з безлічі матеріалів, які прекрасно доповнюють один одного.
  5. Стіл-підставка. Стільниця цієї конструкції розрахована на значні навантаження, що дозволяє встановлювати на них важкі елементи декору, апаратуру, інше обладнання.

Як вибрати правильний журнальний стіл - фото 3

Втім, який би стіл ми не обрали, він стане чудовим доповненням до інтер'єру та функціональним елементом меблевого оздоблення оселі.