15 жовт. 2021 09:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

324

0

Яка найдешевша страховка на машину і де її можна оформити?

Яка найдешевша страховка на машину і де її можна оформити?

Наявність полісу активного ОСАГО дозволяє отримати фінансову компенсацію у разі ДТП


Яка найдешевша страховка на машину і де її можна оформити?

Згідно з порядком, поліс ОСАГО є обов'язковим для всіх автовласників, машини яких зареєстровані на території України. Цей документ такий же обов'язковий, як і водійські права. До того ж за відсутність автоцивілки передбачений чималий штраф. Без наявності поліса автострахування сідати за кермо не рекомендується!

Наявність полісу активного ОСАГО дозволяє отримати фінансову компенсацію у разі ДТП. Якщо аварія сталася безпосередньо з вашої вини, страхова компанія оплачує ремонт транспортного засобу і лікування постраждалих.

Також при наявності дійсного ОСАГО ви можете отримати відшкодування (лікування, ремонт авто і т.д.) за заподіяну шкоду в результаті ДТП. При цьому ви отримуєте компенсацію, навіть якщо винний у аварії не оформив страховку або зовсім зник з місця події.

Якщо вас цікавить автоцивілка ціна якої не вдарить по бюджету, найкраще скористатися спеціальним агрегатором страхових компаній.

Де оформити найдешевшу страховку на авто в Україні?

Якщо вам потрібна найдешевша страховка на машину, скористайтеся сервісом Finance.ua. Тут доступний широкий вибір компаній, які пропонують купити автоцивілку за вигідною ціною. На сайті викладені лише перевірені страхові компанії, яким можна довіряти.

Уже понад три роки оформляти поліс на авто можна, не виходячи з дому. Подати заявку можна онлайн з комп'ютера, ноутбука або смартфона.

Чому варто вибрати Finance.ua?

  • Великий вибір варіантів компаній, які займаються продажем ОСАГО.
  • Зручний і зрозумілий інтерфейс сайту.
  • Тільки актуальна інформація, яка регулярно оновлюється.
  • Достовірні відгуки від реальних покупців.
  • Приємні акції і бонуси для клієнтів сервісу.
  • Можливість оформити страховку онлайн всього за 15 хвилин.

У каталозі ви отримуєте максимум інформації про кожного продавця послуг і можете відразу ж подати заявку на покупку поліса. Для зручності користувача біля кожного продавця поліса встановлена актуальна оцінка від МТСБУ. Перевірка підприємств проводиться щоквартально.

З сервісом Finance.ua ви зможете підібрати найбільш дешевий варіант страховки для вашої машини, навіть не виходячи з дому!