10 серп. 2020 17:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

196

0

Які навушники купити для iPhone

Які навушники купити для iPhone

З тих пір, як Apple відмовилися від роз'єму mini-jack, до якого суспільство вже встигло звикнути, актуалізувалося питання про вибір навушників. Благо, пройшло достатньо часу, щоб асортимент відповідних аксесуарів розширився настільки, що знайти варіант стало складно.


З тих пір, як Apple відмовилися від роз'єму mini-jack, до якого суспільство вже встигло звикнути, актуалізувалося питання про вибір навушників. Благо, пройшло достатньо часу, щоб асортимент відповідних аксесуарів розширився настільки, що знайти варіант стало складно.

Крім навушників безпосередньо від виробника, є й інші варіанти, про які деякі навіть не думають. Розберемося по порядку.

Провідні навушники

Не всі поки що готові повністю відмовитися від проводів: справа може бути як в бюджеті, так і в банальній тривозі втратити вкладиш, що не приєднаний своїм повідцем. У випадку з Apple вибір такої моделі здається безальтернативним: що ж ще підключати до гнізда lightning, що не EarPods? Стандартні навушники йдуть в комплекті з iPhone, так що їх потрібно купувати тільки при поломці, вони бездоганно звучать і, як правило, не викликають нарікань.

Однак, зрозуміло, жодні навушники не задовольнять потреби всіх категорій користувачів. Ось і тверді вкладиші EarPods можуть створювати власнику дискомфорт або вислизати з вуха. Затяті фанати амбушур або накладних навушників теж часто не готові відмовлятися від звичних версій. Тому можна спокійно брати будь-які відповідні від інших фірм.

Виникає проблема: ідеальні дротяні навушники потрібно якось підключити. Тут на допомогу прийде спеціальний перехідник мініджек - Лайтнінг. Звичайно, це знизить зручність використання, але незначно.

Він же стане відмінним виходом із ситуації, якщо у вас вже є улюблені навушники і від них неможливо відмовитися на догоду EarPods.

Безпровідні навушники

Тут варіантів безліч: такі моделі поширені і з кожним роком з'являється все більше нових. Але ми зупинимося на варіантах, які заточені саме під Apple.

AirPods

Які навушники купити для iPhone

Які навушники купити для iPhone - фото 2

Оптимальним варіантом є навушники Apple, які компанія випускає для широкої аудиторії. У 2020 у вільному продажі AirPods другого покоління і Pro версія - вдосконалена, де вперше була реалізована функція активного шумозаглушення і введений режим «Прозорість».

Але головне, AirPods без нарікань себе показують в екосистемі Apple і на перший погляд непомітні функції стають аргументом до покупки «рідних» бездротових навушників.

Beats By Dr. Dre

Які навушники купити для iPhone - фото 3


Ще в 2014 році Apple викупила відому фірму – виробника навушників. З моменту появи компанії продукція отримала шалений успіх і стала вважатися мало не еталоном серед меломанів. Тепер Епл випускають розробки під цим брендом. Тому з iPhone і іншими пристроями бездротові навушники Beats працюватимуть як треба. Випускаються моделі трьох типів:

  • вкладиші;
  • спортивні;
  • накладні.

І якщо AirPods не можуть задовольнити аудиторію подібним різноманітністю, то Beats вважаються яскравим доповненням до будь-якої техніки Apple. Новітній функціонал і продумане звучання в наявності. Якщо наявність логотипу-яблучка не в пріоритеті, то варто задуматися над покупкою цього варіанту. А бездротові навушники зі спеціальною дужкою, що чіпляється за вухо, повинні сподобатися тим, хто боїться втратити навушник.

Bang and Olufsen

Які навушники купити для iPhone - фото 4


Фірма, яка знаменита своїми акустичними пристроями і неймовірними дизайнерськими рішеннями. Виробник стверджує, а практика доводить, що навушники і колонки B&O в першу чергу зроблені для техніки Apple. Це дозволяє їм слухати Siri і підлаштовуватися під продукцію «яблучної» компанії нітрохи не гірше схвалених навушників.

Якщо в пріоритеті дизайн, B&O якраз те, що потрібно. Накладні навушники з натуральної шкіри, зручність в використанні гарантовано. Сенсорне управління додається, а в останніх моделях є і активне шумозаглушення.

Висновок

Якщо бездротові версії здаються занадто дорогими, загляньте на сайт ЕплМанії. Оригінальна техніка за зниженими цінами повинна змусити замислитися над придбанням більш зручних навушників. Продукція всіх згаданих фірм здасться більш доступною.

Вибирайте Apple, якщо вважаєте себе фанатом продукції фірми. Beats - якщо в пріоритеті звучання або інші формати навушників, крім вкладишів. А ось B&O порадують дизайном і різноманітністю асортименту.