8 берез. 2018 15:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

85

0

Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня

Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня

 Що не слід дарувати жінкам на 8 березня 


Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня

 Щороку чоловіки стикаються з питанням що подарувати жінкам на 8 березня. Журналіст Вiнниця.info прогулявся вулицями міста та запитав у вінничанок, що б вони не хотіли, аби їм дарували у весняне свято.

А хто ще не придбав подарунок, то майте на увазі, що більшість з опитаних жінок незалежно від віку стверджують, що найгіршим подарунком є посуд і все що стосується домашнього побуту.

«Живі квіти не люблю, мені шкода, що вони протримаються 2-3 дні і потрібно буде їх викинути. Не хотіла б аби дарували парфуми, косметику. Це речі, які потрібно кожній жінці обирати самостійно відповідно до віку, смаку і вподобань», - каже вінничанка Олександра.

Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня 

«Однозначно не хотіла б аби мені подарували сковорідку. Ось моїй сестрі подарували заточувач для ножів, а б це теж не хотіла. Одяг і косметику можна дарувати, але тільки тоді коли добре знаєш смаки людини», - ділиться побажаннями дівчина Ружена.

Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня - фото 2 

«Я б не хотіла, аби мені на 8 березня подарували сковорідку, мультиварку, взагалі якийсь посуд. Це все неприпустимо і може зіпсувати настрій», - розповідає Валентина.

Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня - фото 3 

«Найгіршим подарунком я вважаю є різний алкоголь і квіти у горщиках, вазони. А головне, взагалі, це увага і те щоб подарунок був від душі», - каже Світлана.

Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня - фото 4 

«Подарунки я люблю, але інколи дарують щось не потрібне. Наприклад, я б не хотіла картину, якийсь посуд, поробки. А ще одяг який вибраний без мене», - говорить 14-річна Олександра.

Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня - фото 5 

«Не подобається коли дарують абонемент в спортзал, мило, шампуні. Це як подарунок з натяком», - каже Анастасія.

«Взагалі отримувати подарунки це дуже приємно, а особливо від коханих. Є багато чого, щоб я хотіла, тут певно список був би великий. Але знаю точно ковдри, посуд, дешева біжутерія це все не для мене. А ще я б розчарувалася, якщо б мені подарували різні канцтовари, блокноти, ручки…», - каже 25-річна вінничанка Альона.

«Я б дуже не хотіла щоб мені в це свято подарували будь-яку тварину, різні стакани, чарки… Квіти люблю, але тільки ті які ростуть, а не букети, які скоро зав’януть», - каже Надія.

Нагадаємо, сьогодні журналіст Вiнниця.info прогулявся вулицями міста та дізнався що чоловіки бажають прекрасній половині людства та кому дарують квіти.

 

Які подарунки вінничанки не бажають отримати на 8 березня - фото 6 

Вiнниця.info