7 листоп. 2018 09:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

201

0

Яким буде магазин VOLTI у Вінниці

Яким буде магазин VOLTI у Вінниці

 Яким буде магазин VOLTI у Вінниці


Яким буде магазин VOLTI у Вінниці

 У Вінниці анонсують відкриття нового магазину сучасної техніки – VOLTI. Він стане свіжим подихом у світі гаджетів і девайсів. Обіцяють тисячі одиниць товарів: від мобільних телефонів – до моделі smart-будинку. Фахову консультацію і навіть компенсацію за доставку, коли, наприклад, ви купили холодильник і забираєте його своїм автомобілем.

Якщо коротко – сучасно, просто і з душею. Чому VOLTI потрібен Вінниці і Вінниця давно зачекалася на VOLTI, читайте нижче.

Shop in shop

Це концепція розумного облаштування простору, коли всі товари розмежовані за брендами (в перекладі з анг. магазин в магазині).

«В Україні всього два магазини такого формату. У Вінниці відкриємо третій. Ми не дивимося на конкурентів і не стараємося їх обігнати – просто йдемо до своїх цілей. Для нас це – щасливі покупці і хороший сервіс.

«Купуй, вмикай, радій – девіз компанії. Напевно, кожна покупка викликає певні емоції. Ми прагнемо, щоб у наших відвідувачів це була радість», - говорить виконавчий директор компанії Тарас Вікнянський.

VOLTI напряму працює з дистриб'юторами світових брендів. Це дозволяє пропонувати вінничанам тільки вигідні ціни і якісний товар. На 850 квадратних метрах розташують техніку таких брендів як LG, Samsung, Sony, Miele, De’Longhi, Candy, Kenwood, Bosch, Apple, Xiaomi та інші.

Тарас наголошує, що в магазині буде тільки офіційний товар – ніяких фальшивок, адже VOLTI піклується про свого покупця: «Зараз ринок України перенасичений нелегальним товаром. Він немає жодної сервісної підтримки. Ми таким не торгуємо! Напряму працюємо з кожним брендом, який має свій сервісний центр. Якщо необхідно посприяти ремонту, ми завжди на стороні покупця. Йдемо на зустріч, допомагаємо вирішити питання».

В магазині працюватиме 30 консультантів, всі вони проходять навчання, щоб давати тільки хороші поради відвідувачам. VOLTI кличе вінничан не лише купити щось, а навіть просто подивитися. Адже діапазон техніки буде настільки великим, що здивує будь-кого. Вам запропонують модель smart-будинку; датчики руху, розбиття скла; духовку, в якій можна одночасно запікати рибу і торт. А ще – холодильник, вміст якого доступний через смартфон. Уявіть собі: глянули на роботі у свій гаджет і побачили, який у вас запас продуктів і що сьогодні потрібно купити до вечері. Ну, і звичайно, всім знайомі пральні машини, посудомийки, телефони, ноутбуки, планшети, пилососи…

Ціни – доступні, розраховані на різний гаманець. До того ж, в магазині постійно діятимуть акції на певний товар. Обравши техніку у VOLTI, ви не прогадаєте.

Безкоштовне має бути безкоштовним

Доставка техніки від VOLTI буде безкоштовною. До того ж, компанія готова компенсувати частину витрат, якщо ви приїхали, скажімо, за пральною машиною з іншого району.

«Побутову техніку доставляємо, максимум, за 1-2 дні. Ми працюємо не тільки для тих, хто живе у Вінниці, а й для мешканців всієї області чи навіть іншого регіону. Тому вирішили компенсувати частину витрат на дорогу людям, які забирають великогабаритну техніку своїм транспортним засобом. Головне – комфорт», - пояснює Тарас Вікнянський.

У VOLTI діятиме картка постійного покупця, що накопичуватиме бонуси після кожної покупки. Зберігатимуться вони протягом року.

VOLTI розуміє, що навіть при низьких цінах не всі готові одразу віддати певні суми за товар. Тому розробили програму кредитування. Ви давно мріяли про новенький телевізор, але ніяк не наважувалися купити? Магазин пропонує розстрочку до 30 місяців. Розраховуйтеся за техніку частинами і насолоджуйтеся переглядом фільмів – одночасно. Все швидко, просто і не так помітно для сімейного бюджету.

За мобільним телефоном чи планшетом – у VOLTI. Там з вас не здеруть гроші за послуги, які мають бути безкоштовними.

«Деякі торгові мережі продають навіть стандартний пакет налаштувань. Ми не будемо брати за це грошей, адже безкоштовне має бути безкоштовним. Покажемо, як користуватися, налаштуємо, наприклад, Play Market. Завантажимо додатки, які хоче покупець. Звичайно, будуть послуги, які надаватимемо платно», - додає Тарас Вікнянський.

VOLTI – компанія з європейськими цінностями

«Сьогодні в компанії працюють 500 осіб. Ми забезпечуємо професійний розвиток колег (не люблю слово «підлеглі»). Це постійні тренінги, семінари та практичні завдання. Ми завжди у пошуку кращих співробітників. Нам важливо не просто взяти людину на роботу, щоб вона отримувала гроші, а дати їй знання», - розповідає Тарас Вікнянський.

Святкове відкриття VOLTI у Вінниці триватиме з 15 по 18 листопада. Буде весело, цікаво і захоплююче. Обіцяють нижчі ціни, акції, розіграші та подарунки.

Адреса магазину: місто Вінниця, вул. 600-річчя, 17Г (праворуч від «Мегамоллу»).

Слідкуйте за новинами. Ви маєте це побачити!