30 жовт. 2014 12:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

134

0

Яким стане вінницький «МИР»

Яким стане вінницький «МИР»

 Оприлюднили паспорт будівництва 


Яким стане вінницький «МИР»

 Будівництво торговельно-розважального центру на місці кінотеатру «МИР» у м. Вінниця по вул. Келецькій має завершитись у 2016 році.

Про це йдеться у паспорті будівництва, оприлюдненого забудовником ТОВ «Південний Буг.

У паспорті зазначають, що реконструкція, а по суті будівництво нового комплексу, передбачає добудову супермаркету та приміщень роздрібної торгівлі. Що ж до зовнішнього вигляду, то все видно на знімку…

 Яким стане вінницький «МИР»

Два роки тому на громадських слуханнях, присвячених будівництву ТРЦ, було представлено план майбутнього комплексу. Так, в експлікації до проекту міститься детальний поверховий план майбутньої будови, розміри якого в 2,5 рази перевершують екс-кінотеатру, захоплюючи площу перед ним і територію колишнього фонтану у бік храму. Забудовник на громадських слуханнях обіцяв зберегти кінотеатр, створивши чотири кінозали.

Згідно візуалізації проекту, на даху чотириповерхового комплексу (один поверх – цокольний), буде автостоянка.

Яким стане вінницький «МИР» - фото 2 

Яким стане вінницький «МИР» - фото 3

Генпідрядником виступає фірма будівельно-монтажна «Вектор», проектувальник – проектно-будівельна компанія «Каскад». До речі, на сайті компанії також є візуалізація потенційної реконструкції готелю «Жовтневий» на вулиці Пирогова.

Зараз триває демонтаж кінотеатру «МИР», після чого має розпочатися будівництво. Згідно паспорту, завершити спорудження ТРЦ мають у липні 2016 року.

Яким стане вінницький «МИР» - фото 4

urban.vn


0
0