30 лип. 2020 16:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

80

0

Яких успіхів доб’ється збірна України на ЄВРО?

Яких успіхів доб’ється збірна України на ЄВРО?

Експерти букмекерської контори вважають, що відміна багатьох спортивних форумів негативно вплинула на збірну України


Цього літа мав відбутись черговий чемпіонат Европи з футболу, проте пандемія COVID-19 внесла свої корективи на період проведення турніру.

Розповсюдження коронавірусу стало причиною для відміни багатьох спортивних форумів, у томи числі і ЄВРО-2020. Через високу загрозу турнір було перенесено на літо наступного року. Чимало експертів букмекерської контори 1хбет Україна зійшлись на думці про те, що цей факт негативно вплинув на збірну України, адже національна команда підходила до турніру у крутій ігровій і фізичній формі.

Про фаворитів й аутсайдерів

Проте, тепер у тренерського штабу збірної, який очолює Андрій Шевченко, є майже рік на те, щоб ще краще підготувати команду до європейського чемпіонату. Зокрема, наша команда встигне виступити у елітному дивізіоні Ліги Націй, зігравши із суперниками високого класу.

Про перспективи виступу збірної України на ЄВРО вже подумали аналітики букмекерської контори 1хБет. Нагадаємо, що на груповій стадії змагань наша команда виступить у квартеті С, де її суперниками вже стали команди Нідерландів і Австрії. Четвертий учасник цієї групи стане відомий після завершення відбору.

Очевидним фаворитом групи С букмекери вважають нідерландську збірну. Ставки на те, що першу сходинку здобудуть «Помаранчеві» приймаються із коефіцієнтом 1.50. Шанси нашої команди і збірної Австрії фінішувати на позиції лідера, оцінюються однаково – 4.74.

Натомість, букмекер вважає, що у команди Андрія Шевченко досить непогані шанси на вихід із до раунду плей-офф с другої чи третьої сходинки. Таку ставку можливо зробити з коефіцієнтом 2.10.

Нагадаємо, що перший матч на груповій стадії Чемпіонату Європи з футболу наша команда проведе проти Нідерландів. У цьому протистоянні букмекери віддають перевагу «Помаранчевим», перемога яких оцінується в 1.90, проти 5.40 на збірну України в БК 1хБет.

Як збірна України буде готуватися до Чемпіонату Європи?

Минулого року українська збірна з футболу стала переможцем своєї групи у Лізі Націй дивізіону D. Це дало можливість «Жовто-блакитним» підвищитись у класі, і стати учасником самої елітної групи змагань.

Таким чином, до ЄВРО-2020 команда Андрія Шевченко встигне зіграти с такими командами, як Німеччина, Іспанія і Швейцарія. Суперники такого калібру, це відміна можливість перевірити свої сили перед стартом європейського форуму, на якому нашій команді пророкують успішний виступ.