13 жовт. 2010 16:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

42

0

Янукович наказав всім залишатись на місцях

Янукович наказав всім залишатись на місцях

За указом Президента, члени Кабміну та керівники центральних органів виконавчої влади мають продовжувати виконувати свої повноваження


Янукович наказав всім залишатись на місцях

Члени Кабміну та керівники центральних органів виконавчої влади мають продовжувати виконувати свої повноваження.

Про це йдеться в указі президента Віктора Януковича щодо питань діяльності органів виконавчої влади, підписаному у зв'язку з рішенням Конституційного Суду про скасування політреформи 2004 року, повідомляє сайт глави держави.

Також, згідно з документом, ці чиновники мають діяти "відповідно до Конституції, а також норм інших актів законодавства України, що не суперечать Конституції".

"Комітету з економічних реформ опрацювати у місячний строк питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади, усунення дублювання їх повноважень, забезпечення скорочення чисельності управлінського апарату та витрат на його утримання", - зазначається в указі.

Крім того, згідно з документом, Кабмін має "підготувати законопроекти про приведення законодавчих актів України у відповідність із Конституцією та подати їх для внесення президентом на розгляд Верховної Ради як невідкладних".

Уряду доручено також внести пропозиції щодо приведення актів президента у відповідність із Конституцією.

Крім того, згідно з документом, Кабмін має привести свої рішення та забезпечити приведення нормативно-правових актів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади у відповідність із Конституцією.

 

Українська правда


0
0