27 листоп. 2010 23:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

40

0

Янукович обіцяє почистити ряди через податкову "біблію"

Янукович обіцяє почистити ряди через податкову "біблію"

Президент Віктор Янукович не виключив можливість ухвалення кадрових рішень за результатом розгляду ним Податкового кодексу


Янукович обіцяє почистити ряди через податкову "біблію"

Президент Віктор Янукович не виключив можливість ухвалення кадрових рішень за результатом розгляду ним Податкового кодексу.

Про це він заявив під час зустрічі з підприємцями, які мітингують проти Податкового кодексу на Майдані Незалежності, повідомляє прес-служба президента.

"Якщо буде необхідність, і я побачу, що є грубі процесуальні порушення, які призвели до такої ситуації, і треба буде прийняти кадрові рішення - я ці рішення прийму", - зазначив Янукович.

Президент наголосив на необхідності врахування пропозицій підприємців в Податковому кодексі, щоб в результаті держава отримала реальний інструмент детінізації і дерегуляції економіки.

Відповідаючи на запитання підприємців щодо проблем, з якими вони стикаються під час ведення бізнесу, зокрема, з корупцією чиновників, Янукович заявив: "Я зроблю все, щоб знищити корупцію у владі".

"Але це не робиться за один день. І ми в цьому питанні з вами союзники. Хто більш за все страждає від корупції? - Народ. І бізнес. І я зацікавлений в тому, щоб подолати цю хворобу", - додав він.

 

Українська правда


0
0