4 серп. 2010 16:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

50

0

Янукович примостив Каськіва у комітеті

Янукович примостив Каськіва у комітеті

очолив робочу групу Комітету з економічних реформ і національних проектів


Янукович примостив Каськіва у комітеті

Депутат Владислав Каськів очолив робочу групу Комітету з економічних реформ і національних проектів.

Про це в середу повідомляє прес-служба президента за підсумками зустрічі Януковича і Каськіва.

Під час розмови Каськів доповів президенту про пропозиції щодо реалізації в Україні великих національних проектів у контексті тих реформ, які зараз здійснюються у нашій державі. 

"Великі національні проекти нам потрібно просувати, зробити їх пріоритетними. Саме вони стануть центром росту економіки. Це - головна ідея", - заявив Янукович.

Каськів підкреслив, що національні проекти "є реальним практичним майданчиком для реалізації реформ", над якими зараз працює влада країни.

За його словами, йдеться про проекти, які дозволять здійснити прорив  у конкурентноздатних магістральних галузях економіки, а також гарантовано залучать певні інвестиції у національну економіку, що надзвичайно важливо у період подолання кризи.

Він також додав, що в ході реалізації таких проектів мають бути мобілізовані зусилля державного апарату та обласних державних адміністрацій. Кожен проект, повідомив він, матиме обсяг не менше 300 млн. доларів США і буде розрахований на термін реалізації не більше чотирьох років.

"Реалізація кожного проекту, яка буде здійснюватися під патронатом президента,не передбачає використання бюджетних коштів. Кожен з них переважним чином орієнтований на залучення прямих іноземних інвестицій, або загалом інвестицій. Це не буде проїдання державного бюджету", - підкреслив Каськів.

Після завершення зустрічі Каськів повідомив, що президент затвердив "п'ять національних проектів, які вже незабаром почнуть реалізовуватися".

 

Українська правда


0
0