24 квіт. 2021 12:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

133

0

Ярослав Мазурець більше не очолює вінницький аеропорт

Ярослав Мазурець більше не очолює вінницький аеропорт

Вінницький аеропорт тимчасово залишився без керівника


Ярослав Мазурець більше не очолює вінницький аеропорт

Вінницький аеропорт тимчасово залишився без керівника. Ярослав Мазурець, який 13 років керував КП «Аеропорт Вінниця» – звільнився 23 квітня.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«23.04.2021року завершилась моя робота в КП «Aеропорт Вінниця». У 2008 році розпочалось відродження летовища. З радянської руїни поступово, крок за кроком, створювався аеропорт, з’явились пасажири і авіарейси .За ініціативи Володимира Гройсмана у 2013 році цілісний майновий комплекс перейшов у власність вінницької територіальної громади. Новий поштовх розвитку .Не дивлячись на події 2014 року продовжився активний розвиток аеропорту. Енергія Владислава Скальського, досвід і знання Євгена Трескунова, постійна підтримка Сергія Моргунова і ВМР, наполегливість і самовіддана праця колективу аеропорту, плідна співпраця з туристичним бізнесом Вінниці..( складно перерахувати всіх хто допомагав) у 2017 році отримали відзнаку Асоціації аеропортів України , як кращий регіональний аеропорт . 2018 рік перевезено більше 60000 пасажирів.

2019 рік – розроблено проект реконструкції аеродрому , проведено тендер на генерального підрядника будівництва , урядом В. Гройсмана виділено 300 млн грн на початок реконструкції . Вибори ... кошти нам не дали ... 2020 - ковідний рік , постійна невизначеність з майбутнім . Тривала хвороба – вижив (безмежна вдячність Богу, лікарям, родині, друзям за підтримку). 2021 - держава знову пообіцяла фінансування ... продовжується невизначеність.

Далекий від думки , що все робив найкращим чином , маю безліч особистих недоліків, але 13 років працював самовіддано ,віддаючись роботі на 100% і сьогодні у Вінниці є міжнародний діючий аеропорт ( на відміну від всіх сусідніх областей )!!! Дякую всім хто був і працював поряд!!!», – йдеться у дописі.

Ярослав Мазурець більше не очолює вінницький аеропорт

Нагадаємо, в державному бюджеті на 2021 рік передбачали 604, 27 млн гривень на початок реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту «Вінниця».

Потім за кошти міського бюджету планують реконструювати аеровокзал, щоб збільшити пасажиропотік до 400 пасажирів на годину. Це дозволить розширити мережу напрямків і працювати з лоукостерами. Є домовленість про авіарейси на Відень, Берлін, Будапешт та Варшаву.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info