4 берез. 2015 13:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

85

0

Яценюк відсторонив депутата Вінницької облради від керівництва Південно-Західною залізницею

Яценюк відсторонив депутата Вінницької облради від керівництва Південно-Західною залізницею

 Олексія Кривопішина відсторонили від виконання обов'язків директора Південно-Західної залізниці


Яценюк відсторонив депутата Вінницької облради від керівництва Південно-Західною залізницею

 

Уряд відсторонив від виконання обов'язків директора Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина і просить правоохоронців порушити проти нього кримінальну справу.

Про це повідомляє прес-служба Уряду.

Причиною рішення стала інформація в ЗМІ про будівництво керівництвом Південно-Західної залізниці спортивно-дозвільного комплексу «Olympic Village» за державні кошти.

«У ЗМІ в одній з програм була інформація про корупцію на Південно-західній залізниці. Скромне керівництво Південно-західної залізниці, керівник Кривопішин, за даними ЗМІ, за кошти держави побудував спортивно-дозвільний комплекс «Olympic Village». Мені його, до речі, навіть показали. Гарна фотографія», - сказав А. Яценюк.

А. Яценюк повідомив, що Уряд прийняв рішення відсторонити О. Кривопішина від виконання обов’язків начальника Південно-Західної залізниці.

«Я прошу, по-перше, правоохоронні органи невідкладно порушити кримінальне провадження.

Друге. Ми з членами Уряду порадилися – відсторонити невідкладно керівника Південно-західної залізниці від виконання обов’язків, термінове службове розслідування. І разом з правоохоронними органами поставити крапку у зловживанні цього посадовця, - сказав А. Яценюк

Як відомо, Олексій Кривопішин є депутатом Вінницької обласної ради з 2010 року, був членом Партії Регіонів. З 2002 року працював на посаді начальника Південно-Західної залізниці.

Як раніше повідомлялось, активісти зібрали на одному порталі всі гучні справи по «розпилу» державних коштів, у списку чиновників був і Олексій Кривопішин.

 

ВИННИЦА.info