24 черв. 2019 13:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

49

0

“Йду в парламент, бо настав час змін” – Олександр Реп’ях

“Йду в парламент, бо настав час змін” – Олександр Реп’ях

Він перший зареєстрований мажоритарник в окрузі №13


“Йду в парламент, бо настав час змін” – Олександр Реп’ях

Олександр Реп’ях –кандидат в народні депутати України, який один з перших зареєструвався у одномандатному виборчому окрузі №13. Молодий політик уродженець міста Хмільник Вінницької області. Він - молоде обличчя, який представляє нову генерацію політиків.

«З приходом молодого, енергійного та амбітного Президента відчув, що настав час змін. Старі олігархічні клани та їх маріонетки більше не зможуть завадити нам жити в цивілізованій, багатій та квітучій Україні. Тому вирішив йти до Верховної Ради, щоб допомогти Володимиру Зеленському та його команді побудувати країну мрій для наших дітей», - каже Олександр Реп’ях.

Кандидат в депутати впевнений, пенсіонери мають отримувати гідну пенсію, і не думати, як прожити завтрашній день. Медицина повинна бути доступна кожному. Для нормального життя усіх верств населення необхідно зробити доступні тарифи на газ, електроенергію та комунальні послуги.

«Я за зняття недоторканності з Президента, народних депутатів та суддів. Потрібно не боятись брати на себе відповідальність та працювати так, щоб було не соромно вийти на вулицю, а діти тобою б пишалися», - пояснює Олександр Реп’ях.

У своїй передвиборчій програмі кандидат у парламент зокрема підтримує зміни до Виборчого кодексу з пропорційною системою та відкритими партійними списками. А також можливість відкликати депутатів і чиновників в разі невиконання своїх обіцянок та неможливість надалі обіймати посади того ж рівня.

«Парламент необхідно оновити незалежними-новими депутатами. Які будуть відстоювати інтереси громадян. А не працювати на когось, чи відстоювати свої власні інтереси. Я впевнений, що люди зроблять правильний вибір, українці втомились. Не дайте старій владі купити ваше майбутнє за продуктові набори, а потім стояти в черзі за субсидією чи шукати щастя за кордоном через малу зарплату.», - резюмував Олександр Реп’ях.

Щоб збудувати європейську Україну необхідно надати пільги для малого та середнього бізнесу, впевнений кандидат у нардепи. Запровадити мінімальну кредитну ставку. Це створить потужний середній клас та дасть поштовх розвитку країни загалом.
Офіційна сторінка у Facebook тут.


0
0