25 січ. 2016 11:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

85

0

Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці!

Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці!

 Park Towerу пропонує квартири у центрі міста 


Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці!

 Існують речі, що дозволяють нам відчути повноту життя та насолоджуватись ним. Квартира в житлово-офісному комплексі Park Tower стане безцінним предметом захоплення Ваших друзів і близьких. Адже елітна нерухомість – це завжди вдалий варіант для життя. Цей дім для тих, хто воліє отримувати від життя найкраще.

Новий комплекс будується в найкращих традиціях сучасної архітектури.

Park Tower – унікальний проект, котрий поєднав у собі елітні квартири, необхідну інфраструктуру для відпочинку та комфортного проживання, що вигідно вирізняє його з-поміж інших новобудов міста.

Такого роду нерухомість створена спеціально для тих, хто має підвищені вимоги до якості життя. Тут є все для створення благополучного проживання Вашої сім‘ї, зручне розташування в центрі міста, розвинута інфраструктура, відмінна транспортна доступність, достойне оточення, просторі квартири, шикарні види з вікон.

Житлово-офісний комплекс Park Tower будується в мальовничій частині Вінниці на перехресті вулиці Першотравнева та Пугачева. Проект будинку розрахований на 125 квартир. Планувальні рішення представлені одно-, дво-, три- кімнатні квартири площею від 30 до 120 кв. м. Також представлені Вашій увазі пентхауси, вони розташовані на найвищих поверхах будинку.

Поняття про красу і комфорт у домі в кожного своє. І життєвий простір повинен бути саме таким, як хочеться його власникові - стильним, естетичним, затишним, а можливо десь експресивним, зухвалим і сміливим. Одним словом таким, де господар відчуває себе по-справжньому вдома.

Індивідуальний дизайн – це завжди неповторність і ексклюзивність інтер'єру. Це створення максимально комфортних умов організації життєвого простору. Все це - мрія будь-кого з нас.

Враховуючи вище Park Tower вирішив зробити приємний та такий необхідний подарунок – розробка індивідуального інтер’єру дизайну квартири. І першим етапом на шляху до мрії стане створення дизайн-проекту згідно з вашим стильовим побажанням. Крім того, наші дизайнери можуть допомогти вам у підборі необхідних матеріалів і елементів декору, згідно з розробленим дизайн-проектом. Результатом спільної творчої роботи стане інтер'єр, який повністю відповідатиме вашому способу життя, звичкам, смакам і потребам. Ми допоможемо перетворити вашу квартиру на зразок стилю, унікального дизайну і справжню гордість господарів!

Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці! 

Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці! - фото 2 

Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці! - фото 3 

Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці! - фото 4 

Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці! - фото 5 

 Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці! - фото 6

Єдиний у своєму роді - елітний житлово-офісний комплекс Park Towerу місті Вінниці! - фото 7 

Відділ продажу: м. Вінниця, вул. Соборна, 95, оф.8,

тел. (097) 739-59-77

parktower.vn.ua