2 листоп. 2010 17:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

42

0

"Єдність" Вінниччини відправляє у депутати в облраду 25 своїх однопартійців

"Єдність" Вінниччини відправляє у депутати в облраду 25 своїх однопартійців

У Вінницькій області регіональний проект "Єдність" Вінниччини. за попередніми даними, отримав 14,5% голосів до облради


"Єдність" Вінниччини відправляє у депутати в облраду 25 своїх однопартійців

У Вінницькій області регіональний проект "Єдність" Вінниччини за попередніми даними отримав 14,5% голосів.

Про це під час прес-конференції повідомив колишній голова Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Домбровський.

"Ми задоволені результатами, які ми отримали. За попередніми результатами, команда політичної партії "Єдність" на Вінниччині отримала 14,5% голосів. Ми ще провели 10 мажоритарних депутатів обласної ради і маємо впевненість в тому, що фракція політичної партії "Єдність" буде складатись з 23-25 депутатів обласної ради", - повідомив він.

О.Домбровський зауважив, що за місяць вдалось підняти практично нульовий рейтинг до понад 14%. "Команда О.Домбровський, Г.Заболотний. О.Порошенко. В.Коровій, В.Вікалюк та інші - це команда єдності людей, а виборча компанія - це була компанія звіт, а не агітація, саме тому ми й досягли такого рівня довіри виборців", - вважає екс-губернатор.

У той же час він зазначив, що після 2004 року ще не було такої "брудної" політичної кампанії із такою низькою явкою виборців, а також викликає стурбованість, що з деяких дільниць в певних районах досі не здані протоколи і бюлетені.

"Я не пам’ятаю виборчої кампанії, принаймні за той період, коли ми працювали командою і в облдержадміністрації і в облраді, щоб явка і в районах і в місті Вінниці була такою низькою, як і в цілому по Україні. Я думаю. що це є серйозне запитання і серйозний сигнал для тих, хто сьогодні представляє політичну еліту в нашій країні знайти відповідь чому люди не проголосували. Коли середня явка складає 50%, а в багатьох районах вона не досягнула 50%, я думаю. що запитань більше ніж відповідей", - вважає О.Домбровський.

За його словами, зараз в Україні відбувається серйозна політична трансформація. "Зараз в Україні відбувається серйозна політична трансформація, вона відбувається з точки зору оцінки людей тих чи інших політичних партій і люди своїм голосуванням підтверджують ці процеси, а з іншої сторони - відбувається спроба ввести однопартійну систему в нашій державі", - сказав О.Домбровський.

Нагадаємо, що екс-губернатор Вінницької області Олександр Домбровський очолив список політичної партії "Єдність" на виборах до Вінницької обласної ради.

 

ВИННИЦА.info


0
0