19 жовт. 2020 10:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

214

0

Єдині та перші в Україні: мережа АЗС Global Energy святкує першу річницю

Єдині та перші в Україні: мережа АЗС Global Energy святкує першу річницю

1 листопада виповнюється рік з моменту відкриття у Вінниці автоматизованої АЗС


Єдині та перші в Україні: мережа АЗС Global Energy святкує першу річницю

1 листопада виповнюється рік з моменту відкриття у Вінниці автоматизованої АЗС. Тут продаж дизпалива і бензину відбувається без участі персоналу. Такий проект унікальний для України та є власною розробкою компанії ТОВ Global Energy.

Ми перші, хто відкрили автоматизовану заправку в нашій країні. Ми довго до цього йшли, адже бути першими – це нести велику відповідальність перед клієнтами. Наша АЗС орієнтована на європейські стандарти для українських автомобілістів. Сучасні технології і дотримання екологічних норм гарантують високу безпеку, а це так важливо як для водіїв, так і для самої компанії.

На АЗС Global Energy можна заощадити час при заправці авто якісним пальним лише за півтори хвилини.

Комфорт і зручність – в наших пріоритетах, тому на автоматизованій станції працює тільки принцип обслуговування, без черг до каси за розрахунок пального! Водій може не хвилюватися, що хтось не долив палива у бак. Повний контроль над ситуацією!

У нас представлено 92-ий чи 95-ий бензин і дизельне паливо тільки найвищої проби. Для швидкої заправки авто потрібно внести кошти у термінал. До речі, у на АЗС Global Energy можна розраховуватися як готівкою, так і за допомогою PayPass, банківською або спеціальною карткою для палива.

Ми намагаємося бути на «Ти» зі своїми клієнтами, адже цінуємо кожного, хто обирає Global Energy. За рік своєї роботи, ми запустили кілька акцій та пропозицій, і не тільки напередодні свят! Одна з перших – шалені знижки до Чорної п’ятниці.

До речі, у нас досі діє вигідна пропозиція – «Нічна хвиля». Для клієнтів діють знижки у нічний час. Найвигідніші ціни на дизельне паливо та бензин марок А-95, А-92 – з 00.00 до 06.00 години ранку. Акція досі діє на постійній основі.

Найдовший період шалених знижок діяв на новорічні свята. Цілих 6 днів можна було заправити авто за приємними та ще доступнішими цінами.

До 8 Березня АЗС дарувала відвідувачам знижки, щоб вистачило на квіти для коханої. У святковий день можна було заправити авто на 10% менше по вартості.

До Великодня усі водії, котрі заправляли авто у Вінниці на Global Energy протягом трьох днів отримували знижки 10% на пальне.

А знаєте, коли дійсно було вигідно користуватися послугами АЗС Global Energy? У літню спеку! Ніяких черг до каси, лише під’їхав, оплатив потрібну кількість палива і все!

Тим, хто планував літній відпочинок на морі або за містом, АЗС Global Energy потурбувалася не лише про авто, а й про водіїв. До Дня Незалежності діяла вигідна пропозиція: покупка повного баку пального – отримати подарунки взамін. Банка смачної тушонки, або 1 літр соку, або 3 літри склоомивайки – точно стали комусь у пригоді!

А до Дня захисника України, для усіх клієнтів єдиної безконтактної АЗС підготували подарунки. Всім, хто завітав до нас 14 жовтня – отримав у подарунок чіпси нового покоління – CHEF POTATO!

У нас також з’явилися нові послуги. Вже більше місяця, як на АЗС Global Energy працює автомат самообслуговування з видачі склоомивача. Склоомивач ефективний при видаленні пилу та бруду зі скла автомобіля. Рідина не шкодить лакофарбовому покриттю та резинкам вашого авто.

А для власників електромобілів – супер-знижка на склоомивач до 30%. Знижка до речі, діє до 31 жовтня 2020 роки. Тому ще можна скористатися вигідною пропозицією!

Щоб автомобіль не підводив, його потрібно заправляти якісним пальним. Єдина автоматизована АЗС в Україні працює у Вінниці. Global Energy пропонує клієнтам – бензин та дизельне паливо найкращої якості. Безконтактна заправка це не лише зручний сервіс, а й безпечність для здоров’я в період карантину.

АЗС Global Energy – це зручно, комфортно, надійно та безпечно! Навіть у такий непростий час, ми в ТОП кращих АЗС міста. А отже нам довіряють! Побільше б таких проектів втілювати в Україні!

Дякуємо, що ви з нами!

Єдині та перші в Україні: мережа АЗС Global Energy святкує першу річницю

Єдині та перші в Україні: мережа АЗС Global Energy святкує першу річницю - фото 2

Єдині та перші в Україні: мережа АЗС Global Energy святкує першу річницю - фото 3

Єдині та перші в Україні: мережа АЗС Global Energy святкує першу річницю - фото 4

Єдині та перші в Україні: мережа АЗС Global Energy святкує першу річницю - фото 5

За новинами та акціями слідкуйте на офіційній сторінці АЗС у «Фейсбук»: https://www.facebook.com/Globalvinnitsa/

Та на офіційному сайті компанії www.globalenergi.com.ua