8 черв. 2021 17:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

155

0

Її називають «другою Квіткою Цісик»! Оксана Муха 25 червня заспіває у Вінниці просто неба

Її називають «другою Квіткою Цісик»! Оксана Муха 25 червня заспіває у Вінниці просто неба

Від краси і чистоти її голосу – мурашки по шкірі!


Її називають «другою Квіткою Цісик»! Оксана Муха 25 червня заспіває у Вінниці просто неба

Від краси і чистоти її голосу – мурашки по шкірі! Одна з найунікальніших співачок України, чарівна Оксана Муха скоро виступить у Вінниці з дивовижною програмою «Найгарніші пісні України».

Концерт буде подвійно прекрасним, адже 25 червня о 19:30 пройде просто неба у найатмосфернішому місці Вінниці – легендарному музеї Пирогова, де протягом всього літа діятиме нова територія відпочинку для всієї родини PIROGOV SKY.

«Я впевнена, що цей виступ у Вінниці закарбується у пам'яті як чудовий, теплий, душевний, вишуканий, літній вечір із «Найгарнішими піснями України». Нарешті, поспіваємо разом!» – запрошує усіх вінничан Оксана Муха.

Квитки на концерт (від 200 гривень) купуйте всього у один клік ТУТ.

Всю Україну Оксана Муха скорила, ставши у 2019 році переможницею «Голосу країни», де виконувала виключно українські пісні, що стало прецедентом для талант-шоу.

«Так звучить душа України, так співає сама Україна! – казав її зірковий тренер, співак із Молдови зі світовою славою Дан Балан. – Коли Оксана починає співати, просто відчуваєш теплоту всередині себе. Це, звичайно, талант від Бога!»

Її називають «другою Квіткою Цісик»! Оксана Муха 25 червня заспіває у Вінниці просто неба

А ще задовго до перемоги у «Голосі країни» Оксана Муха стала володаркою Гран-прі Міжнародного конкурсу імені Квітки Цісик (2011 р.), де її назвали «другою Квіткою Цісик».

«Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду колегу. І недаремно!

Оксана Муха виростала на музиці Квітки та має її пісні у своєму репертуарі. Власне, на «Голосі країни» Оксана Муха відкрила Цісик для мільйонів нових слухачів і продовжила справу легендарної американської співачки українського походження, яка понад усе на світі хотіла, щоб слава про українську пісню не знала кордонів.

Сьогодні у репертуарі Оксани Мухи – твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень і до сучасної авторської та експериментальної музики.

Мета Оксани Мухи проста і велична водночас – щоб українська пісня звучала і співалась у кожному українському домі. А ще, щоб через українську пісню світ відкривав собі Україну та українську націю.

«Українська пісня – код української нації!» – переконана співачка.

Її називають «другою Квіткою Цісик»! Оксана Муха 25 червня заспіває у Вінниці просто неба - фото 2

Приходьте 25 червня о 19:30 у PIROGOV SKY, щоб поринути у магію української пісні разом з неперевершеною Оксаною Мухою!

Просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова атмосфера буде надзвичайною!

Крім концерту, на території вас також чекатиме стильна відпочинкова лаунж-зона з фудкортом, майстер-класами і цікавими фотозонами.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

Медіа-партнер – Вінниця.info

Її називають «другою Квіткою Цісик»! Оксана Муха 25 червня заспіває у Вінниці просто неба - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info

title

title

title