8 трав. 2020 16:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

52

0

Йшла залізничними коліями. На Вінниччині розшукали школярку, її маму оштрафували

Йшла залізничними коліями. На Вінниччині розшукали школярку, її маму оштрафували

Школярку разом зприятелем знайшли у Калинівському районі, коли вони прямували позалізничних коліяху напрямку м. Вінниці.


Йшла залізничними коліями. На Вінниччині розшукали школярку, її маму оштрафували

8 травня у Калинівському районі поліцейські розшукали 14-річну дівчинку, яка 6 травня пішла з дому та не повернулася. Раніше неповнолітня неодноразово покидала домівку. Школярку разом зприятелем знайшли у Калинівському районі, коли вони прямували позалізничних коліяху напрямку м. Вінниці.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Ввечері, 7 травня, до поліції надійшло повідомлення від жительки м. Козятин про зникнення її неповнолітньої доньки. Жінка розповіла, що після конфлікту з нею дівчинка пішла з дому та не повернулася.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції обласної поліції Людмила Кузнєцова, на пошуки дитини задіяли весь особовий склад козятинськоїта вінницької поліції,ювенальних поліцейських обласного главку поліції та екіпажі патрульної поліції області.

Поліцейські перевіряли вокзали тагромадські місця, опитували друзів та знайомих школярки. Шукали дівчинку і за допомогою засобів масової інформації та соціальних мереж.

В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили, що неповнолітня приїхала у гості до свого приятеляв одне з сіл Козятинського району. Їх бачили місцеві мешканці вночі на вулиці населеного пункту. Працівники поліції приїхали у село, але дівчини там вже не було.

Сьогодні вранці, до поліції надійшла інформація від громадян, які розповіли, що схожу за орієнтуванням дівчинку разом з однолітком бачили у Калинівському районі. Поліцейські перевірили отримане повідомлення і знайшли школярку разом з приятелем. Підлітки по залізничних коліях прямували в напрямку Вінниці.

У відділенні поліції правоохоронці поспілкувались з неповнолітніми та розповіли про негативні наслідки, які настають після таких вчинків.

Відносно матері розшуканої школярки поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративне правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей».

Нагадаємо, що в Гайсині водій таксі знайшов 13-річного хлопчика, який зник у Вінниці.

Вiнниця.info, фото - поліції