1 лют. 2016 17:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

75

0

Юний вінницький тенісист став найсильнішим в країні

Юний вінницький тенісист став найсильнішим в країні

 Вінницький тенісист Антон Лімонов став найсильнішим в країні


Юний вінницький тенісист став найсильнішим в країні

З 28 по 30 січня у Вінниці в спортивному комплексі «Здоров’я», що на Старому містівперше за багато років був проведений Всеукраїнський турнір найсильніших 14-річних і молодших кадетів з настільного тенісу. Вінничанин Антон Лімоно зайняв перше місце у своїй віковій категорії. 

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Проведення турніру такого високого рівня стало можливим завдяки спільним зусиллям обласного управління з фізичної культури та спорту та небайдужих любителів настільного тенісу всієї Вінниччини.

На турнір до Вінниці з’їхались найкращі тенісисти-кадети з усієї України. Спочатку проводився відбір, в якому розігрувались 3 вакантних місця основного турніру. В ньому серед 14 юнаків приймали участь наші земляки – Олександр Бондарчук з Козятина, Ілля Васєнков та Леонід Цимбалюк з Хмільника. На жаль, вони не змогли пробитися до основної сітки, програвши по 2 зустрічі.

В основному турнірі приймали участь 16 юнаків та 16 дівчат. Кожен учасник за 3 дні змагань зіграв по 15 зустрічей.

Серед дівчат перше місце виборола Вероніка Перенбійніс з Києва, друге – Анастасія Димитренко, трете місце – у Олександри Цюпко (обидві – з Києва). Вінничанка Дар’я Соломко зайняла 9-е місце.

Серед юнаків перше місце виборов Антон Лімонов з Вінниці, друге – Володимир Лушніков з Києва, трете – Лев Кац із Запоріжжя. 

Вінничанин Володимир Саволюк в цій категорії зайняв 16-е місце.

« Сподіваємось це перший і не останній турнір з настільного тенісс такого рівня, який приймала Вінниця», – зазначив організатор змагань Сергій Лімонов.

 

ВИННИЦА.info