11 берез. 2019 11:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

100

0

Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу (фото, відео)

Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу (фото, відео)

Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу


Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу (фото, відео)

Кандидат в Президенти України від партії «ВОЛЯ», народний депутат Юрій Дерев’янко під час візиту у Вінницю взяв участь в автопробігу за 10% розмитнення автомобілів, зустрівся з активним жінками та представив свою президентську програму мешканцям міста.

Під час автопробігу Юрій Дерев’янко зауважив, що закони, які були ухвалені в минулому році, не вирішили проблеми авто на європейський реєстрації, а лише більше її поглибили.

Він підкреслив, що разом з автомобілістами розробив два законопроекти № 9518 і 9519, які впроваджують єдине правило для всіх українців – 10% розмитнення від вартості автомобіля плюс оплата в пенсійний фонд при перереєстрації.

«Це означає, що в державний бюджет за нашими законами протягом однишенерого року надійде 23 мільярди гривень, з них 14,2 млрд гривен від розмитнення та понад 8 млрд грн – це ПДВ і акциз з палива, яке ці автомобілі споживають за один рік», - порахував Юрій Дерев’янко.

За словами політика, створені умови вигідні лише олігархам Святашу, Порошенку і Васадзе. «Ці люди бачать вас як своїх майбутніх клієнтів, які мають купити у них або китайські автомобілі, або російські, заробляючи з кожного українця по 300-500 доларів в свою кю», - звнувся Дерев’янко до автомобілістів.

Він додав, що автомобіль – це не розкіш, а засіб бути економічно активними, заробляти гроші на себе і свої родини.

Під час зустрічі з представницями громадського руху «Я можу» та активними жінками Вінниці, Юрій Дерев’янко підкреслив, що жінок у владі повинно бути не менше 50%.

Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу (фото, відео)

«Так відбулось природньо, що у нашій партії «ВОЛЯ» з самого початку було багато жінок. І ми зрозуміли, що це дуже круто. Це створює для нашої команди нові можливості і я хочу, щоб такі нові можливості були в країні загалом», - зазначив Дерев’янко.

Він навів приклад, як жінки з фракції «ВОЛЯ» в Івано-Франківській облраді, всупереч опору системи, змогли розкрити корупційні схеми у екологічній галузі.

«Вони не допустили, щоб скандальному екс-регіоналу Злочевському дали в користування ділянки надр на Прикарпатті, вони зробили величезну роботу. Хоча всі вони були без досвіду, але зараз вони своєю меншістю можуть впливати на рішення облради. Це дуже нормальна і правильна ситуація, коли жінки є у владі», - зазначив він.

Під час зустрічі з мешканцями Вінниці Юрій Дерев’янко представив свою програму, зокрема заявивши про необхідність зниження податків та тиску на бізнес.

«Податок на прибутки буде замінено податком на виведений капітал. Замість 18% ПДФО буде 10%. Єдиний соціальний внесок буде сплачуватись так: 17% - в загальний пенсійний фонд, а 5% - на персональний накопичувальний для кожного рахунок. Але ви будете платити ЄСВ не більше, ніж середня пенсія», - розповів Дерев’янко про свою економічну програму.

Він підкреслив, що потрібно не просто зробити податкову зміну, а провести її в комплексі з новими антиолігархічними правилами, із захистом права власності.

«Ми залучаємо величезну кількість грошей сюди. А це створює додатковий стимул, щоб економіка швидко зростала. Це означає, що ми дуже швидко, за 3-5 років, будем мати динаміку 7-8%, 10-12% економічного росту», - переконаний кандидат в Президенти.

Він також розповів мешканцям Вінниці про ключові пункти своєї президентської програми, зокрема: мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок - у владу, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, захист тварин та збереження довкілля.

Нагадаємо, 1 лютого 2019 року Центральна виборча комісія зареєструвала Дерев’янка кандидатом на пост Президента України від партії «ВОЛЯ» на чергових виборах 31 березня 2019 року.

Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу (фото, відео) - фото 2

Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу (фото, відео) - фото 3

Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу (фото, відео) - фото 4

Юрій Дерев’янко у Вінниці підтримав автопробіг за доступні авто та закликав жінок йти у владу (фото, відео) - фото 5

title