14 лют. 2023 09:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

261

0

Ювелірні подарунки на День святого Валентина: прикраси, які промовляють: «Я люблю тебе!»

Ювелірні подарунки на День святого Валентина: прикраси, які промовляють: «Я люблю тебе!»

Прикраси, оздоблені коштовним камінням, мають неперевершений вигляд та якнайкраще розкривають природну красу жінки, додаючи їй яскравих акцентів


Ювелірні подарунки на День святого Валентина: прикраси, які промовляють: «Я люблю тебе!»

Новорічний антураж поступово змінюється яскравими сердечками, рожевими блискітками та плюшевими ведмедиками, а це означає лиш одне – наближається найромантичніший день року і вам варто вже зараз замовити чарівний презент для прекрасної дами: знадобиться, як мінімум, гарна каблучка жіноча, як максимум – неперевершений комплект. День святого Валентина вже не за горами, тож час подбати про подарунок для коханої жінки. Нині нікого не здивуєш банальними цукерками, іграшками, трояндами тощо. Краще обрати подарунок, гідний вашої обраниці, який красномовніше за будь-які слова скаже їй: «Я кохаю тебе! Ти – особлива!». Ювелірні прикраси – завжди вдалий подарунок до Дня закоханих. Золоті та срібні коштовності, прикрашені дорогоцінними каменями та витонченими візерунками, – це ніби ювелірний еквівалент романтичного освідчення. Вони створюють святкову атмосферу, підкреслюють ваше тендітне ставлення до коханої і назавжди залишаються з нею, щомиті нагадуючи про вас та підігріваючи найтепліші спогади про вашу історію кохання. Пропонуємо 5 найактуальніших ідей ювелірних подарунків для другої половинки, кожна з яких гарантовано справить незабутнє враження!

Ювелірні подарунки на День святого Валентина: прикраси, які промовляють: «Я люблю тебе!»

Коштовні камені – стовідсоткове влучення у ціль!

Прикраси, оздоблені коштовним камінням, мають неперевершений вигляд та якнайкраще розкривають природну красу жінки, додаючи їй яскравих акцентів. А якщо ви ще й подаруєте їй прикраси з її улюбленим каменем або підберете камінь-талісман за датою народження, то вона гарантовано оцінить такий уважний підхід до пошуку бездоганного презенту. До того ж величезний асортимент прикрас з найрізноманітнішими каменями всіх кольорів веселки не обмежуватиме ваш вибір та дозволить придбати ідеальну прикрасу відповідно до особистих уподобань жінки. Це може бути:

  • жіноча каблучка з масивним коштовним каменем;
  • ніжні пусети з прозорими або кольоровими каменями;
  • кулон з блискучими фіанітами або діамантами;
  • гарнітур з улюбленими каменями жінки.

Сентиментальні прикраси із символом нескінченності

Знак нескінченності в усіх культурах та традиціях символізує вічне кохання та вірність. Прикраси із символом нескінченності розкажуть коханій дівчині про ваші щирі та світлі почуття. Крім того, вироби з «нескінченністю» зазвичай доволі елегантні та лаконічні, тож символ кохання щодня супроводжуватиме вашу половинку.

  • Якщо жінці до вподоби мінімалістичні прикраси, то ніжний кулон чи каблучка із «вісімкою» ідеально пасуватимуть до її стилю.
  • Щоб здивувати кохану чимось справді особливим, обирайте більш ефектні моделі, наприклад, золоті сережки з перлами та фіанітами або яскравий багатошаровий браслет з дизайном «нескінченність».

Вишукані діаманти для справжньої королеви

Жоден рейтинг подарунків для жінок не може обійтися без діамантових прикрас, адже ці благородні камені завжди залишатимуться заповітною мрією кожної леді. Щоб порадувати особливу жінку і заразом висловити любов і відданість, подаруйте їй розкішні діаманти, про які вона, певно, мріяла все життя. Тут навіть не треба «винаходити велосипед» – зверніться до вічної класики: купити тенісний браслет з діамантами на руку чи елегантні діамантові пусети – завжди вдала ідея!

Амурні мотиви

Коли все навколо лише про любов та задля любові, важко не піддатися загальній ейфорії та не поринути у нескінченний плюшево-рожевий світ романтики. Тож не стримуйте себе! Нехай основний мотив свята закоханих стане натхненням для вашого ідеального подарунку. Будь-які дизайни, пов’язані з амурною тематикою, будуть доречними у День святого Валентина. І не варто турбуватися, що такий подарунок буде аж надто очікуваним – розмаїття романтичних прикрас насправді вражає. Оригінальний браслет з підвісками, кулон з замочком чи янголом або ж ефектна каблучка з топазом у формі серця – вам дійсно є із чого вибирати!

Великий жест – освідчення у День закоханих

Якщо ви вже певний час роздумуєте над тим, що готові освідчитися своїй половині, то кращого моменту для романтичної пропозиції, ніж День святого Валентина, вам точно не знайти! Поруч із особливою каблучкою, яка символізує бажання коханої людини провести разом решту життя, всі інші подарунки просто тьмяніють. Цю заповітну коробочку, з якої грайливо виблискує коштовний камінь та витончений обідок, буде безмежно рада побачити у руці коханого чоловіка кожна дівчина!

Прагнете здивувати найважливішу у світі жінку досконалим подарунком у День святого Валентина? Переходьте до інтернет-магазину Столичної Ювелірної Фабрики™ та замовляйте вишукані прикраси у стильних дизайнах. Щоб отримати консультацію або спитати поради щодо вибору моделі чи розміру, звертайтеся до наших спеціалістів в онлайн-чат або за номером «гарячої» лінії. Надзвичайна каблучка жіноча, розкішне кольє чи незрівнянні сережки – обирайте бездоганний подарунок, який щиро вразить вашу даму серця!