27 січ. 2021 12:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

152

0

Ювілейне весілля: на Вінниччині минулого року 9 пар повторно одружилися

Ювілейне весілля: на Вінниччині минулого року 9 пар повторно одружилися

Послугу «Ювілейне весілля» можна отримати в усіх РАЦСах України


Ювілейне весілля: на Вінниччині минулого року 9 пар повторно одружилися

Подружжя, які прожили разом багато років, можуть знову стати молодятами. Послугу «Ювілейне весілля» можна отримати в усіх РАЦСах України, зокрема й на Вінниччині. Подружжю готові відтворити урочисту церемонію та видати свідоцтво нового зразка.

За інформацією Міністерства юстиції, минулого року 227 подружніх пар скористались послугою «Ювілейне весілля». На Вінниччині повторно одружилися 9 пар.

У відділі РАЦС територіального управління юстиції у Вінницькій області розповіли Вiнниця.info, що одружуються навіть батьки разом з дітьми в один день.

«Був випадок, коли діти замовили виїзну церемонію для батьків, бо їхній тато не міг приїхати. У подружжя було золоте весілля.

Були пари, де батьки та діти ставали на рушник. До прикладу, коли в батьків було 40 років, у дітей 10 років – і це все співпадало в один день. Але карантин, звісно, своє дав. По-перше, обмежена кількість людей, по-друге, люди старшого віку взагалі нікуди не ходять, а сидять вдома», – розповіли у відділі РАЦС територіального управління юстиції у Вінницькій області.

Найстарша пара серед тих, хто скористався послугою «Ювілейне весілля», були молодята, котрі прожили 59 років.

Скільки коштує послуга «Ювілейне весілля»?

Якщо це робочий час у відділі – скорочений обряд – 231 гривень, «Ювілейний обряд» – 461 гривень.

У вихідні та святкові дні – 560 гривень.

Якщо церемонія виїзна, то така послуга обійдеться молодятам у 1259 гривень. Єдине, що не входить у ціну – транспортні витрати.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info