31 берез. 2020 09:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

103

0

З 27-го березня вінничани можуть подати показники з квартирних лічильників обліку комунальних послуг в Telegram

З 27-го березня вінничани можуть подати показники з квартирних лічильників обліку комунальних послуг в Telegram

Відтепер покази лічильників з холодного та гарячого водопостачання, а також електроенергії, можна подати, залишаючись дома, у чат-боті Telegram


З 27-го березня вінничани можуть подати показники з квартирних лічильників обліку комунальних послуг в Telegram

Команда фахівців Центру муніципальних систем управління в рамках Проєкту «Єдиний Рахунок в місті Вінниця» створили для користувачів новий online-cepвіс – відтепер покази лічильників з холодного та гарячого водопостачання, а також електроенергії, можна подати, залишаючись дома, у чат-боті Telegram @рay_vn_ua_bot.

Зробити це так само просто, як написати повідомлення (sms)!

З 27- го числа поточного місяця по 3-є число наступного місяця – гарячий час подання показників лічильників за спожиті комунальні послуги. Відповідальні споживачі масово передають показники своїх приладів обліку для проведення нарахувань. Команда ЦМСУ в рамках Проєкту «Єдиний Рахунок в місті Вінниця», розширюючи сервісний кошик для своїх користувачів, подбала про те, щоб мешканці міста могли надавати дані лічильника дистанційно, швидко і без перешкод. Тепер населенню доступний ще один швидкий спосіб. Кожен, хто має смартфон і користується месенджером Telegram може подати покази лічильника безпечно та без зайвих зусиль – у чат-боті Проєкту @рay_vn_ua_bot.

За даними досліджень, Telegram в Україні набирає обертів, стає одним із популярних месенджерів та встановлюється у все більшій кількості телефонів. Тому фахівці Проєкту вирішили, що для клієнтів такий спосіб буде найзручнішим, адже єдине, що потрібно зробити, щоб подати показники спожитої холодної та гарячої води, а також електроенергії – взяти телефон в руки і зайти у месенджер. Верифікація споживача відбувається лише раз - з початку користування чат-ботом. Для споживачів, що є зареєстрованими користувачами online-сервісу Проєкту Рay.vn.ua, необхідно вказати номер телефону або номер особового рахунку свого помешкання, для тих споживачів, що не є користувачами Pay.vn.ua, необхідно ввести ідентифікатор свого помешкання, що вказаний на «Єдиному Рахунку». Вказані дані будуть закріплені за номером телефону, тому потреби повторного їх введення не буде. В подальшому необхідно буде вводити лише показники. І це - неймовірно просто!

Для того, щоб почати користуватись чат-ботом Проєкту @рay_vn_ua_bot, слід перейти за посиланням або просканувати телефоном QR-код, що розміщені на відповідній сторінці сайту Рay.vn.ua та розпочати роботу. Фахівці ЦМСУ пропонують споживачам зручний та зрозумілий функціонал, атакож детальну інструкцію щодо його використання. До прикладу, з допомогою чат-боту можна керувати одразу кількома особовими рахунками та в одному чаті вносити показникиз усіх наявних у помешканні індивідуальних засобів обліку на послуги з холодного та гарячого водопостачання, а також електроенергії. Усі дії користувача фіксуються у пам’яті чат-боту та дублюються в Персональному кабінеті споживача на сайті Рay.vn.ua. Також у самому чаті без зайвих зусиль та у будь-який час можна переглянути загальний стан свого особового рахунку. Чат-бот у месенджері – це новий зручний інструмент, який робить життя сучасної людини ще легшим. Більше жодних очікувань у черзі додзвону call-center або до консультантів в міських Центрах обслуговування споживачів (тим більше – карантин!), відтепер подати покази лічильника значно простіше - для цього потрібно декілька кліків в месенджері.

Переходьте за посиланням https://t.me/pay_vn_ua_bot та користуйтесь на здоров’я!