30 лип. 2021 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

70

0

З новим сервісом Frisbee оплата частинами стала ще зручніше і вигідніше

З новим сервісом Frisbee оплата частинами стала ще зручніше і вигідніше

Оптимальні варіанти розстрочки


З новим сервісом Frisbee оплата частинами стала ще зручніше і вигідніше

Кожен хоча б раз стикався з ситуацією, коли потрібно щось терміново придбати, але потрібної для цього суми поки немає. Саме для таких життєвих створений новий сервіс вигідною розстрочки платежів Frisbee. Зручна оплата частинами Frisbee можлива при покупці будь-яких товарів в інтернеті, а оптимальні варіанти графіків розрахунків за придбані блага забезпечують максимум комфорту в плануванні свого бюджету.

Особливості розстрочки від Frisbee

Сервіс Frisbee має безліч переваг перед іншими інструментами розстрочки платежів за покупки. Зокрема, тут можна оплачувати будь-які придбання товарів і послуг, не використовуючи будь-яких додаткових інструментів на кшталт пластикових карт певного типу і т.п. Для роботи з Frisbee не потрібно нічого, крім бажання задовольняти свої потреби в корисних і бажаних товари і послуги сьогодні, а не коли-небудь в майбутньому. Розстрочка від Frisbee здійснюється без першого обов'язкового платежу, а заявки схвалюються моментально. При цьому сервіс Frisbee потурбувався про зручність своїх клієнтів і використовує систему своєчасних ненав'язливих підказок, коли підходять чергові терміни внесення оплати. При цьому у клієнтів Frisbee є повна фінансова свобода оплачувати стільки, тоді і за таким графіком, який зручний саме їм.

Оптимальні варіанти розстрочки

З сервісом Frisbee можна сміливо робити покупки, не озираючись на власний бюджет в моменті. Все це завдяки тому, що сервіс готовий взяти на себе всі фінансові зобов'язання і розрахуватися з продавцями товарів і послуг, надаючи своїм клієнтам можливість відшкодувати ці витрати з часом, в зручному для них порядку і терміни. Для клієнтів Frisbee пропонується два варіанти оплати товарів і послуг: в межах 45 днів будь-якими частинами і з будь-якою періодичністю, або протягом 3 місяців з дня здійснення покупки в інтернеті. При цьому перший платіж можна здійснити через місяць, а при бажанні завжди можна виплатити всю суму достроково. Сервіс Frisbee також передбачає можливість безвідсоткового користування кредитом протягом перших 15 діб. Вибравши варіант виплати протягом 45 днів, при поверненні всієї суми протягом перших двох тижнів можна взагалі не платити ніякі відсотки. Дізнатися більше подробиць про вигідну безпроцентної розстрочення платежів можна на офіційному сайті сервісу frisbee.ua.