8 трав. 2020 12:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

188

0

З понеділка проїзд в трамваях, тролейбусах і автобусах Вінниці буде доступний для всіх

З понеділка проїзд в трамваях, тролейбусах і автобусах Вінниці буде доступний для всіх

Лише за безготівковим розрахунком за проїзд


З понеділка проїзд в трамваях, тролейбусах і автобусах Вінниці буде доступний для всіх

З 11 в Україні травня буде послаблення карантинних заходів. Дозволять торгівлю непродовольчими товарами в ТЦ, відкриють парки, музеї. Також дозволять роботу салонів краси, стоматологій, роботу літних майданчиків, кафе і ресторанів, розташованих під відкритим небом. В зв’язку з цим, у Вінниці громадський транспорт буде доступним для більшої кількості вінничан. Але оплата за проїзд лише в безготівковій формі. Наповненість трамваїв, тролейбусів і автобусів – лише на вільні для сидіння місця.

Про це під час брифінгу 8 травня повідомив мер Вінниці Сергій Моргунов.

«Так, були визначені певні обмеження щодо користування громадським транспортом за спеціальними посвідками. Ми зменшили випуск громадського транспорту, який входить на маршрути. В будні дні виходить 185 одиниць, в вихідні дні – 101 одиниця. З 11 травня ми передбачаємо збільшення виходу кількості громадського транспорту на рівень до карантину. Це 240 одиниць транспорту – трамваї, тролейбуси, муніципальні автобуси. Комісією буде визначено, що користування громадським транспортом дозволяються тільки на «сидячі» місця. Вхід і вихід тільки через передні двері. Наголошую – розрахунок за проїзд тільки безготівковий: через муніципальну картку, або через інші електронні сервіси або СМС», - повідомив С. Моргунов.

Нагадаємо, з 1 травня кондукторів в транспорті немає, розрахуватися за проїзд можна: за допомогою СМС та QR-коду, муніципальною карткою вінничанина, пільговою карткою, безконтактною банківською карткою і технологіями NFC.

Як відомо, З 29 березня у Вінниці обмежили право користуватися громадським транспортом. Їздити трамваями, тролейбусами, маршрутками і муніципальними автобусами могли тільки особи, що мають спеціальне посвідчення.


Вінниця.info

title