12 лют. 2021 15:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

43

0

З понеділка школярі Вінниці повернуться до змішаної форми навчання

З понеділка школярі Вінниці повернуться до змішаної форми навчання

Відповідне рішення 12 лютого ухвалили на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС.


З понеділка школярі Вінниці повернуться до змішаної форми навчання

З понеділка, 15 лютого, у школах Вінниці запроваджують змішану форму навчання. Учні молодших класів навчатимуть в звичайному режимі, учні 5-11 класів навчатимуться за змішаною формою: частина ходитиме до школи, інші – навчатимуть дистанційно. Відповідне рішення 12 лютого ухвалили на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС.

Про це йдеться в протоколі засідання.

  1. Керівникам закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності з 15 лютого 2021 року:
    • здійснювати організацію освітнього процесу для учнів 1-4 класів у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог;
    • здійснювати організацію освітнього процесу для учнів 5-11 класів у змішаній (комбінованій) формі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог;
    • здійснити поділ 5-11 класів (з наповнюваністю більше 20 учнів) на підгрупи з відвідуванням кожною з підгруп по черзі через тиждень навчальних занять у школі;
    • забезпечити організацію освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання для учнів класу (групи), які перебувають на самоізоляції;
    • суворо дотримуватись вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 р.№50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COV1D -19)».
  2. Т.в.о. директора спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів з дошкільним відділенням ВМР з 15 лютого 2021р. здійснювати організацію освітнього процесу для учнів школи у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.
  3. Департаменту у справах ЗМ1 та зв’язків з громадськістю довести дане рішення до населення Вінницької міської територіальної громади.
  4. Контроль за виконанням пунктів 1-3 даного рішення покласти на департамент освіти Вінницької міської ради», – зазначено в документі.

На сайті Вінницької міської ради додають, що таке рішення було прийнято у зв’язку з тим, що у навчальних закладах збільшилася кількість випадків захворювань на COVID-19.

Нагадаємо, з 8 лютого у школах Вінниці відновили звичну форму навчання. До школи ходили як молодші школярі, так і старші учні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – ілюстративне