15 жовт. 2020 15:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

98

0

З понеділка вінничанам включать опалення

З понеділка вінничанам включать опалення

Рішення про подачу тепла у будинки прийняли 15 жовтня під час виконкому міськради


З понеділка вінничанам включать опалення

З 19 жовтня «Вінницяміськтеплоенерго» розпочне подачу послуги з централізованого опалення для населення. Рішення про подачу тепла у будинки прийняли 15 жовтня під час виконкому міськради.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

У закладах соціальної сфери опалення включається з минулого тижня згідно з заявками адміністрацій. КП «Вінницяміськтеплоенерго» почало включати опалення в заклади соціальної сфери відповідно до заявок, які надходять від керівників закладів.

Для вчасного початку опалювального сезону у Вінниці в міжопалювальний період проводились численні заходи з підготовки підприємств житлово-комунальної сфери до зими, здійснювалась комплексна перевірка стану тепломереж, а саме: гідравлічні випробування теплових мереж, заміна старих труб на нові з ізоляцією, за необхідності ремонт слабких ланок мереж, які були виявлені після проведення гідравлічних випробувань, а також заповнення систем водою.

Враховуючи зношеність великої кількості трубопроводів, під час початку опалювального сезону стаються аварії на мережах, що відтерміновує появу тепла у квартирах. Якщо порив труби відбувся в середині будинку, то її відремонтувати мають управляючі компанії або ОСББ. У випадку аварії на трубопроводі, який йде до будинку, її ліквідацією займається теплопостачальне підприємство.

Відповідно до нормативів, підставою для початку опалювального сезону є середньодобова температура повітря, яка тримається нижче позначки +8 С0 упродовж трьох діб.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info