12 трав. 2016 11:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

84

0

З Вінниччини відбули на військову службу 173 призовника

З Вінниччини відбули на військову службу 173 призовника

 Перші 173 новобранці з Вінниччини відбули до майбутніх місць проходження служби


З Вінниччини відбули на військову службу 173 призовника

Зі збірного пункту Вінницького обласного військового комісаріату, що у Козятині, сьогодні 12 травня, до майбутніх місць проходження військової строкової служби відбули перші команди новобранців. 173 призовники направлені до частин Повітряних Сил та Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це повідомляє вінницький регіональний медіа-центр Міністерства оборони.


В обласному військовому комісаріаті зазначають, що цієї весни до лав Збройних Сил України та інших військових формувань Вінниччина направить 830 юнаків. У підрозділах Національної гвардії України військову строкову службу проходитимуть 190 подолян, у Державній спеціальній службі транспорту – 30, а 453 юнаки виконуватимуть свій конституційний обов’язок у лавах Збройних Сил України, зокрема у Повітряних Силах 39 призовників з Вінниччини, у Військово-Морських Силах – 35, в Сухопутних військах – 379 новобранців.

– Призов до війська проходитиме за змішаним принципом, – розповів тимчасово виконуючий обов’язки Вінницького обласного військового комісара підполковник Михайло Дзигаленко, – тобто юнаки з Вінниччини проходитимуть військову строкову службу у різних регіонах України. Втім, жоден з новобранців не потрапить на передову і не залучатиметься до виконання завдань в рамках проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

З Вінниччини відбули на військову службу 173 призовника  

ВИННИЦА.info